Kultur og underholdning

GOD BOG: Hvis man vil være en rigtig grillmester, så er bogen om grill på Weber lige sagen.

STJERNE: Englænderne havde Audrey Hepburn, italienerne Sophia Loren, svenskerne havde Ingrid Bergman, men det er kun Danmark, der har en Ghita Nørby.

VINDERMAD: Når man som ung træner meget, er det ekstremt vigtigt med den rigtige kost. "Opskriften på sejr" er en tema- og kogebog, der er målrettet denne gruppe sportsfolk.

VENSKAB: Kan man tale om forkerte og rigtige veninder? Forfatteren Iben Maria Zeuthen har talt med 12 kvinder for at forsøge at få svar på det spørgmål.

BOLD: I over 100 år har Real Madrid og Barcelona været rivaler. Fronterne er trukket op på alle niveauer også personniveau - Messi og Ronaldo. Fodbold er en måde at udtrykke forskelle og ligheder i det spanske samfund.

ANDEN VERDENSKRIG: Om få dage - den 25. august - er det 70 år siden Frankrigs hovedstad blev befriet, og derfor udkommer Beevor og Coopers beretning om de dramatiske dage nu på dansk.

VINKENDSKAB: Opslagsværket "Den Store Vinbog" er bogen for den, der vil vide det meste om de gode vine, vindistrikter, markerne, regionerne, landene og de store vinmagere.

FÆLLESSKAB: Tilværelsen bliver aldrig den samme for fire mennesker, hvis liv flettes sammen i et fællesskab. Historien "Bare sammen" handler om fire vidt forskellige personer, der stik mod alle odds, kommer til at bo sammen i et helt specielt fællesskab.

MUSIK OG LØB: For at undgå datosammenfald med musikarrangementet NorthSide i 2015 bliver Aarhus City Halvmarathon afviklet på en ny dato søndag den 21. juni 2015.

LOTTO: To mega-heldige vindere i henholdsvis Odense og Pandrup kan nu kalde sig millionærer.