Kultur og underholdning

GAMMELDAGS JULEHYGGE: Da vi kommer ind på gårdspladsen, der er omgivet af fire huse på Møllegården, bliver vi mødt af duften af gløgg, æbleskiver og pandekager. Desuden er der duften af gran fra fine juletræer - nordmannsgran, der står langs muren af den ene af de stråtækte længer.

JULESTEMNING: Vores haveekspert, Aage Krogsdam, er kommet i julestemning og fortæller her, hvad der primært 'trigger' det:

ANMELDELSE: Streaming har bidt sig godt fast i danskerne, og der findes flere streamingtjenester end nogensinde. Med nyhedssitet – Streamania – kan man hurtigt og let navigere rundt i de store mængder titler og sikre at ens overblik hele tiden bevares.

KØBENHAVN: Tivoli Hjørnet og Tivoli Food Hall har officiel åbning 17. november, og hermed er en stor drøm gået i opfyldelse for Tivoli, som har arbejdet for og på projektet i 14 år.

STRESSFRI: Igennem livet kan man opleve en følelse af stress. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst muligt afstresser sig selv, men nogle anbefaler at læse bøger.

EN GOD BOG: Noget af det bedste ved ferie er, at man kan trække stikket ud. Vi elsker de dage, hvor man ikke behøver at tjekke arbejdsmailen eller altid have mobiltelefonen ladet op, hvis nu der var nogen, der skulle have fat i en. De dage, hvor man bare kan være sig selv – og gøre lige dét - man har lyst til.

KROPSBEVIDSTHED: Denne bog er til dig, der drømmer om at ?nde roen og balancen i dig selv, at blive sundere og stærkere og at droppe alle de stressende tanker om, hvordan du burde se ud.

SNAPS: Det er en fornøjelse at have en hobby, hvor det at opleve stilheden, høre fuglene og andre dyr på min søgen efter snapseurter i skoven, i mosen, ved stranden eller bare i havens urtebed, er så livsbekræftende, at det næsten ikke kan beskrives med ord.

THAIMAD: Kogebogsforfatter Hanne Holm har udgivet en ny kogebog med titlen "Mine mange køkkener".

ULRIK WILBEK: Den tidligere landsholdstræner i håndbold og tidligere sportschef for Dansk Håndbold forbund Ulrik Wilbek har sammen med ungdomslandsholdets træner Claus Hansen skrevet en bog med titlen "Talent".