Kultur og underholdning

Vi er fan af den nye storfilm, Lykke-Per. Det blev vi næsten allerede ved mødet med den appellerende filmplakat af lækre Esben Smed og smukke Katrine Greis-Rosenthal, som nyder hinanden i et intenst øjeblik. Bille August er naturligvis (fristes man til at skrive) manden bag den smukt iscenesatte filmatisering af klassikeren om Lykke-Per, og det er Henrik Pontoppidan, der står bag udviklingsromanen om præstesønnen, der gerne vil være ingeniør. Hans rigtige navn er Peter Andreas Sidenius.

Står du og skal holde rund fødselsdag, konfirmation, eller er der en anden stor fest, der tillader et ekstra pift i underholdningen? Så kan du med fordel sætte rammerne for din fest med en festmusiker

Spilleautomater på internettet er blevet vanvittigt populære i løbet af den seneste årrække. Du kan således nu gøre som tusindevis af andre og spille enarmet tyveknægt eller andre spændende spil over internettet hjemmefra i stedet for at skulle helt ned i spillehallen eller på tankstationen!

Mulighederne er mange, men det er ikke altid, at man har råd til al den nyeste underholdning. Fritidsmagasinet guider dig til gratis underholdning, hvis privatbudgettet ikke helt er til at betale for alle underholdningskanalerne.

Gør som de kendte og støt hospitalsklovene. I morgen, fredag den 7. september, afholder foreningen Danske Hospitalsklovne den årlige Spred Glæde Dag.

Den islandske musikfestival, Iceland Airwaves, har forladt teenageårene. Dette fejres med masser af spændende navne - heriblandt danske Scarlet Pleasure og AV AV AV.

En skjult fortid, en mystisk forsvinden og et virvar af hændelser - Guillaume Musso er tilbage med spændingsromanen "Pigen fra Brooklyn", som tager læseren med på en hektisk rejse.

Her er tale om en velkomponeret roman, hvor dystre begivenheder, triste menneskeskæbner og hektisk storbyliv præger sammenhængene. Genren er noir, og den har det måske med at forenkle ting lidt, men bogen er god ferielæsning.

Når turen går til udlandet, kan det være rart med lidt ekstra hjælp. Her er en liste over de 10 bedste rejse-apps at have med på sine ferie. Nogle kender du måske, mens andre er helt nye.

INTELLIGENT UNDERHOLDNING: En regnfuld sommer er ikke lig med en kedelig sommer. Der er masser af underholdning at hente på de forskellige streaming-kanaler. Så frem med computeren og gå i gang med at bingewatche.