Kultur og underholdning

TAKT OG TONE: Hvis man skal lære at opføre sig ordentligt, skal man lære reglerne i det spil. Man kan simpelthen ikke spille med andre, hvis man ikke kender reglerne.

KÆRLIGHED: Pigen Anna har styr på sit liv, som hun er glad for. Sammen med sin gode veninde skal hun begynde på det sidste år på high school.

GRØNLAND: En ny bog om Grønland - en slags guide til de, der påtænker at slå sig ned i det kolde nord under navnet Inussuk - Pejling mod Grønland - er lige blevet udgivet.

SIGNE ADAMS: I en meget personlig beretning om en spirituel og fysisk rejse gennem livet, og om hvordan en alvorlig sygdom ændrer hendes liv, har den 60-årige Signe Adams fra Næstved udgivet sin første bog.

SMYKKER: Venskabsarmbåndet har udviklet sig, og er i dag langt mere sofistikeret i design og materialer - og så er det slet ikke så svært at lave.

SUNDHED: Spirer smager dejligt, og de er gode i en kostplan. Samtidig er det medet nemme at dyrke selv.

KUNSTBOG: Oprørte vandmasser tæsker ind over skibsdækkene og truer med at skylle mandskab, kanoner og tønderne med brændevin over bord. Om lidt sænker vi svensken, eller også sænker svensken os.

LEV LÆNGERE: Vil du forlænge dit liv med nogle år, så skal du måske bare leve efter kostpyramiden i denne bog.

DIABETES OG SUNDHED: Lider du af diabetes eller vil du bare gerne leve sundt, så er her en kogebog med et hav af gode opskrifter. Appetit på Livet - Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter fra Politikens Forlag.

STRESSHÅNDTERING: De fleste vil nok sige ja, hvis de fik tilbuddet om at lære at håndtere stress og udfordringer lidt bedre. Det er det, hvad forfatteren til bogen "Mental Topform" hævder, at hun kan hjælpe med.