Tips og tricks til facaderens

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Det kan være utrolig hårdt arbejde at skulle pleje og vedligeholde sit hus, men belønningen af det hårde arbejde burde være mere end nok.

Forskellen på to huse der skal sælges, hvor der er brugt lidt tid og kræfter på at vedligeholde det kontra et hus, hvor der ikke er gjort det store ud af vedligeholdelsen, er nemlig enorm.

Gider man ikke selv stå for det, så man kan altid hyre nogle professionelle til det, og det behøver ikke altid at være en dyr fornøjelse. Hos Nanostone der er bland de førende indenfor rensning af det udvendige på et hus, tilbyder de ganske fornuftige løsninger.

Her kunne det blandt andet være en facaderens, hvor de simpelthen går hen og renser hele husets facade. Det fjerner både skidt og møg, hvilket for huset til at fremstå langt flottere visuelt, men det forlænger også levestenen af facaden.

Hvilken facaderens bør man vælge?
Den facaderens man bør vælge på sit hus, afhænger ene og alene af, hvad det er der skal renses væk. Hvis huset er blevet angrebet af alger, så vil det klart være den mest logisk løsning at vælge den populære algebehandling af facaden.
Ved sådan en behandling vil de professionelle fra Nanostone gå ind og kigge på, hvilke typer alger, som facaden er ramt af. Det kan være de grønne, de røde, de gule eller sorte alger.

Dernæst kigger de på, om der er små sorte prikker, som kunne være lav, og til sidst tager de et kig på, om facaden er blevet angrebet af andet. Det kan eksempelvis være mos eller sod.

Algebehandlingen er den af behandlingerne, der tager længst tid, men det er også den mest grundige, og den der vil sikre dit hus en flotteste facade.

Kan man gøre det selv?
Hvis huset har brug for en facaderens midt i sparetiderne, så er det også muligt at gøre det selv. Det vil naturligvis ikke have nær så god en effekt, som hvis en professionel laver en facaderens, men det kan tage det værste.

En godt hus-trick er at benytte Rodalon Udendørs. Dette produkt skal blot gnides godt og grundigt ind på de områder af facaden, hvor det står allerværst til, og så er det ellers bare om at vente. Indenfor et par dage bør der kunne ses væsentlige fremskridt, og det kan altså spare dig en masse penge.

Det anbefales dog ikke, at du vælger ”gør det selv-løsningen” hver gang, da huset har brug for en grundig facaderens af og til, og det kan være svært at klare selv.

Senest ændret Tirsdag, 23 oktober 2018 12:15

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.