Personlig indretning af hjemmet

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Der findes ikke noget meget bedre end at blive inviteret hjem i et personligt indrettet hjem. Men hvorfor indretter vi os ikke alle sådan, når det nu er så dejligt at være i? Måske fordi vi ikke ved, hvordan man indretter sig personligt. Skal man plastre den største væg i stuen til med billeder, fra da man var lille og sød, eller hænge perleplader op, som man lavede tilbage i børnehaven. Mulighederne er mange, men hvordan rammer man den gyldne middelvej, så ens hjem ikke ender som et museum over ens første 12 år af livet.

Skal man til at gå på loppemarkeder og ned til den lokale tapetforhandler, købe kunst til væggene og tæpper til gulvet. Spørgsmålene er mange, naturligvis fordi det ikke er nemt, og vi følger alle de smarte indretningseksperter på instagram. De, der med to spande maling, en pensel og en flyttebil fyldt med loppefund formår at indrette en lejlighed, som vi andre kun kunne drømme om. Men nu kan det være nok! Vi skal alle se at komme på banen, og her er vejen til den perfekte personlige indretning, og så er det bare i gang.

Retro og personlige ting

Retro er hot som aldrig før, det startede som en københavnerting, men hele landet er nu i dyb narkose. Dette er der intet at sige til, for det er da utrolig stilet og sender alle de rigtige signaler om, at man tænker på klimaet og alt det der moderne noget. Formår man at placere nogle personlige ting ind i mellem alt det gamle skrammel på en lækker og elegant måde, ja så er man nået rigtig langt. Man kunne eksempelvis forestille sig at ved siden af lænestolen i hjørnet, der på væggen, hvor ingen andre hænger noget op, kunne en såkaldt instagram-plakat smukt hænge.

Sådan gør du: Udvælg et antal billeder, som du finder smarte og personlige på din instagram-konto, besøg plakattrykkeren online og sammensæt plakaten, som du ønsker det. Bestil plakaten men husk at benytte en plakattrykkeren rabatkode for at få den bedst mulige pris. Da vi lever i et moderne samfund, går der ikke længe, inden plakaten er fremme. Nu er det bare at få banket det søm langt nok ind i vægen, så plakaten aldrig vil falde ned på gulvet.

Den røde tråd er hemmeligheden

En af hemmelighederne til at få succes med en personlig indretning er den røde tråd, - hjemmet skal være sammenhængende. Kør derfor den samme stil gennem alle hjemmets rum, ikke at alle vægge skal være hvide, men I forstår. Vi har alle set de der boligprogrammer, hvor eksperterne taler om den røde tråd i indretningen. Enten er den der eller også er den der ikke, der er ikke så meget at rafle om, udover at den naturligvis skal være i dit hjem. Så det må du sikre dig ved at finde din personlige stil og gennemsyre hele dit hjem med den. Det kan kun blive godt. Er du dog alligevel i tvivl, så invitér nogle veninder til en kop kaffe.

Senest ændret Tirsdag, 18 december 2018 10:03

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.