Lejligheder i Malaga er ikke isoleret som i Danmark

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Drømmer du om at købe lejlighed i Malaga? Så er der forskellige faktorer, som du bør være opmærksom på. 

En lejlighed i Spanien er nemlig typisk ikke ligesom en lejlighed i Danmark. Der er altså en række forskelle, som du bør kende til, inden du underskriver købskontrakten. Lige her i dette indlæg har vi samlet de mest væsentligste forskelle på lejligheder i Danmark og i Spanien, som er en god idé at kende til.

Læs med, og bliv klædt godt på til at investere i en lejlighed i Malaga eller et andet sted i Spanien.

Køb lejlighed i Malaga med professionel hjælp 

Mange danskere vælger at købe lejlighed i Malaga, hvilket der er flere gode grunde til. Vejret er næsten altid godt, kulturen er både rig og afslappet, havet er blåt, og maden er udsøgt. Drømmer du også om at købe en dejlig lejlighed i Malaga, hvor du kan nyde det dejlige vejr og god mad til en flot udsigt? Så er der nogle ting, du bør være opmærksom på. 

Der er særligt en række administrative ting, der skal være på plads, inden du køber lejlighed i Malaga. Du skal eksempelvis registreres i en række forskellige registre, og du skal finde en god og pålidelig ejendomsmægler. Derudover er det en god idé at have nogle konkrete krav og ønsker til din nye lejlighed.

Anderledes isolering kan give kolde vintermåneder 

Én af de største forskelle på en lejlighed i Spanien og en lejlighed i Danmark er, at isoleringen typisk er anderledes. En lejlighed i Malaga er sjældent isoleret og har heller ingen centralvarme, som vi kender det hjemme i Danmark. 

Størstedelen af tiden vil du dog ikke bemærke den manglende isolering eller tænke over det, da temperaturen udendørs er høj det meste af året, hvilket ligeledes opvarmer boligen indenfor. Derudover skal der ikke bruges mange penge på opvarmning af lejligheden, hvilket er en økonomisk fordel.

Hvis du opholder dig i lejligheden i de kolde vintermåneder, vil du dog kunne mærke, at der hverken er isolering eller gulvvarme, hvorfor det for mange er nødvendigt at opvarme lejligheden. 

Opvarmning af en lejlighed i Spanien sker typisk enten ved aircondition, gasovne, flytbare radiatorer eller lignende. Disse kan godt varme boligen op, men du får altså typisk ikke den samme vinter-hyggelige opvarmning, som du får hjemme i Danmark med centralvarme og god isolering. 

Den manglende isolering og centralvarme er de væsentligste forskelle på en dansk lejlighed og en spansk lejlighed. Dette er typisk noget, som du lige skal vænne dig til, men heldigvis er der ikke koldt i så mange måneder i Spanien, som der er herhjemme, så du slipper hurtigt for kulden. 

Bliv klogere på isolering af gulv her 

Hvis det alligevel er for koldt for dig i vintermånederne, har du mulighed for at isolere din lejlighed på nærmest samme vis som i Danmark. 

Der findes mange forskellige måder at isolere eller efterisolere gulvet på, hvilket afhænger af de pågældende behov samt gulvtypen. Det er derfor en god idé at sætte sig ind i isolering af gulv, inden du begiver dig ud i isoleringsarbejdet. 

Hos Byggeexpert.dk finder du alt den nødvendige viden om isolering af gulv, som du har brug for. På siden er der samlet en række gode råd og vigtig viden, som klæder dig godt på til at finde ud af, hvilken type af isolering du skal gå efter. Du kan læse meget mere om isolering af gulv og priserne på det, ved at klikke på linket. 

Udearealet forlænger det indendørs areal 

Hvis du sammenligner brugsmønsteret for en dansk lejlighed og en spansk lejlighed vil du ligeledes typisk finde en række forskelle. I Spanien bruges lejligheden nemlig ofte på en anden måde, end den gør i Danmark. 

De høje temperaturer udendørs og de lyse timer bevirker nemlig ofte, at man i Spanien tilbringer langt mere tid udendørs, end man gør i Danmark. Dette kan enten være på en café inde i byen, eller hvis der hører et udendørsareal til lejligheden. 

Du bør altså ikke nødvendigvis lade dig afskrække af, at lejlighedens indendørs areal ikke er lige så stort som en lejlighed i Danmark, hvis der til gengæld er gode udendørsarealer. Hvis der er en altan eller en terrasse tilknyttet lejligheden, vil denne nemlig forlænge og udvide det indendørs areal, hvor du ikke længere vil have brug for så meget plads.  

Hvis du er på udkig efter en lejlighed i Malaga, så kan du med andre ord med fordel medtænke det udendørsareal, når du vurderer, om lejlighedens areal er passende til dig. Langt de fleste oplever, at de ikke har behov for så mange kvadratmeter indendørs, hvis blot de har gode udendørsarealer til rådighed.

Senest ændret Onsdag, 25 september 2019 21:21

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.