Sådan bliver du en bedre kæreste - 3 tips

Udgivet i Boligindretning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Uanset om du er en helt fantastisk kæreste, er der sikkert plads til forbedring - sådan forholder det sig nemlig for de fleste af os. Derfor skader det ikke med en lille håndfuld tips, der kan tage parforholdet til helt nye, flyvende højder.

 

Hvis du er så heldig at have fundet en skøn partner, er det en fordel også at være i stand til at kreere et skønt parforhold. Der er mange veje dertil og mange måder at gøre det på, og her får du 3 tips til, hvordan du kan starte. Læs med og tag dit kærlighedsliv til et nyt niveau!

1. Forholdet til dig selv har betydning

Det kan være værd at være opmærksom på, at man godt kan glemme forholdet til sig selv, når man har et forhold til en anden. Ja, nogle gange kan man måske endda tro, at man gør den anden en tjeneste ved at tilsidesætte sig selv og éns egne behov. Det kan ikke desto mindre være en faldgrube, der ikke fører noget godt med sig i parforholdet.

Forholdet til dig selv har nemlig stor betydning for forholdet til din partner. Jo bedre du er til at lytte til dig selv, være tålmodig med dig selv, acceptere dig selv og elske dig selv, jo bedre vil du være til at gøre det samme for din partner. Derfor er det langt fra selvisk at tænke lidt på dig selv.

2. Tag ansvar for dine egne tanker og følelser

Det gode parforhold består af to personer, der hver især er i stand til at blive på deres egen banehalvdel og tage ansvar for sine egne tanker og følelser. Det skaber nemlig grundlaget for den bedste kommunikation og mindst mulige konflikter.

Det kan være fristende at pege fingre og smide beskyldninger efter den anden, når man har sårede følelser. Ikke desto mindre er det en god idé at kigge indad og undersøge, hvordan man selv har fortolket situationen på en måde, der føles sårende. På den måde får man meget mere ejerskab over situationen, og det bliver nemmere at løse konflikten.

3. Vær gavmild - ikke mindst i soveværelset

Gavmildhed er en virkelig god ingrediens i parforholdet. Det gælder selvfølgelig ikke mindst i soveværelset, hvor du med fordel kan være gavmild med dén nydelse, du giver din partner. Øv dig i at finde nydelse i din partners nydelse, så du på én gang er giver og modtager, hvad end det drejer sig om at slikke fisse eller fortælle en fræk fantasi. Det kan få det til at slå gnister på lagnerne, som I aldrig har oplevet det før!

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.