Fem aktiviteter du kan udføre med din hund

Udgivet i Dit liv
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Fem aktiviteter du kan udføre med din hund Berkay Gumustekin

Som friluftsmenneske elsker du at nyde den friske luft – og det samme gør din hund. Derfor er det oplagt, at du tager din hund med på tur. Herunder finder du inspiration til fem aktiviteter, du kan udføre sammen med din hund.

1. Lange vandreture

Det er sundt for både din hund og dig selv at motionere. Derfor kan lange vandreture i naturskønne omgivelser være en oplagt måde at nyde frisk luft og motionere sammen med din hund. Sørg dog for, at have godt med vand med til hunden.

2. Crossløb i naturen

Crossløb er også en glimrende aktivitet for din hund og dig selv. I får lov til at løbe i forskelligt terræn i den skønne danske natur. Det giver ikke blot frisk luft og god motion, men giver også mulighed for at se en større del af naturen.

3. En tur i hundeskov

Der findes mere end 400 hundeskove i Danmark. Derfor kan du – med garanti – også finde en hundeskov i nærheden af din bopæl. Her kan I gå tur, få frisk luft og motionere, mens din hund får rig mulighed for at socialisere med andre hunde.

4. Tag på hundelegeplads

Det er ikke kun hundeskove, du finder mange her i landet. Du kan også finde et stort udvalg af legepladser til hunde. Disse indeholder bl.a. dæk, balancebomme, vippe, slalom og højdespring, som din hund kan bruge til at træne på.

5. Gå- og legetur på stranden

Hvis din hund er glad for vand og du er bosat i nærheden af en strand, så er det en god mulighed. Du kan slippe din hund fri og lade den bade, mens du selv går langs vandet. Sørg dog for, at det er en rolig strand uden for mange gæster.

Glem ikke forsikringen, når din hund er med i det fri

Det er lovpligtigt at have en hundeforsikring i Danmark. Derfor er du nødt til at have den. Det er dog særligt vigtigt, at der er styr på samtlige aspekter af din forsikring, hvis din hund skal med i det fri.

Årsagen til dette er, at den kan forårsage skade på andre eller deres ejendom. Det anbefales, at du ikke går på kompromis med dit valg af forsikring, men i stedet vælger den bedste hundeforsikring, så du er godt dækket ind.

Vælg derfor ikke blot den billigste hundeforsikring, fordi du ønsker at spare penge. Sørg i stedet for, at du har en god forsikring, der dækker lidt ud over det sædvanlige.

Senest ændret Fredag, 25 januar 2019 07:29

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.