Spies mester i charter

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Spies kan nu kalde sig dansk mester i charter. Spies kan nu kalde sig dansk mester i charter. Foto: Spies.

PRISUDDELING: Ikke overraskende blev Spies for nylig kåret til "dansk mester i charterrejser" af de danske forbrugere.

Over en million danskere tager hvert år på charterferie, og af dem vælger 25 procent at lægge ferien i hænderne på Spies.

Forbrugerne har nu sagt tak for de dejlige ferieoplevelser ved at tildele Spies den prestigefyldte Danish Travel Award.

Branchebladet Stand By står bag prisen, der i år blev uddelt for 20. gang. Denne gang i LEGO's hangar i Billund Lufthavn, der kan fejre 50 års jubilæum.

Spies' flyselskab

Ved samme lejlighed blev Spies' eget flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia, hædret med en pris som "Danmarks bedste charterflyselskab".

Det var TV2's kendte studievært Cecilie Beck, der uddelte priserne, og hun kunne ikke helt lade være med at drille foran de omkring 400 deltagere fra rejsebranchen

– Er der ikke noget om, at benpladsen kan være lidt knap, spurgte hun direktøren for Thomas Cook Airlines, Torben Østergaard.

Den feststemte direktør returnerede med at fortælle, at Thomas Cook Airlines netop har købt seks helt nye Airbus 321-fly med ergonomiske stole. I øvrigt en investering til over 500 per fly.

Spies' direktør gav sin opskrift på succes ved uddelingen:

- Vi satser benhårdt på at udvikle vores egne hotelkoncepter som Sunwing Family Resorts for familierne og Sunprime Hotels for de, der gerne vil holde ferie på et hotel uden børn under 16 år, sagde Jan Vendelbo.

For 10 år siden udgjorde disse koncepter en fjerdel af rejserne. I dag vælger over halvdelen at rejse under et hotelkoncept.

Senest ændret Fredag, 17 oktober 2014 18:23

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.