×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Direktør som guide

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bravo Tours' direktør guider i Afrika. Bravo Tours' direktør guider i Afrika. Foto: Bravo Tours.

BRAVO: Hatten af for ledere, der tør gå forrest. Bravo Tours fylder 15 år, og det har fået direktør Peder Hornshøj til at springe ud som rejsleder i Afrika.

Den 19. marts tager Bravo Tours' administrerende direktør, Peder Hornshøj, tropehjelm og safaritøj på, når han skal være rejseleder for 24 gæster på en 14-dages safari- og afslapningstur til Kenya.

Fødselsdagssafarien foregår dels i Kenyas største safariområde, Tsavo, dels ved kysten syd for Mombasa ved Det Indiske Ocean, hvor gæsterne kan dykke på verdens næststørste koralrev og nyde strandlivet, og turen blev da også udsolgt på ét døgn.

pederhornshoej- Det var en glædelig overraskelse, at turen så hurtigt blev udsolgt, men det er også blevet betydeligt billigere at tage på safari i løbet af de år, Bravo Tours har arrangeret den type rejser, siger Peder Hornshøj.
Charterferier til sol og strand udgør dog størsteparten af de 130.000 rejser, Bravo Tours sælger årlig, men den jubilerende rejsearrangør er også Danmarks største udbyder af safari- og golfrejser.

- En safari indeholder så mange spændende oplevelser, som man ikke kan forudse eller planlægge, så hver dag får man indtryk, der fæster sig for resten af livet, siger Peder Hornshøj.

Senest ændret Fredag, 13 juli 2018 12:34

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.