Højsæson for at booke skiferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Danskerne booker skiferie nu. Danskerne booker skiferie nu.

SNE,SNE: Puddersne, brede pister og frisk bjergluft er i disse dage i mange danskeres bevidsthed.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Epinion for VisitSweden er det netop nu, at allerflest skientusiaster booker rejsen til de eftertragtede pister.

Sæsonens skiferie skal bookes – gerne i god tid og allerhelst nu. En undersøgelse foretaget af Epinion for VisitSweden viser, at 30 procent. af de danske skiløbere typisk booker deres skiferie her i september og oktober – eller endnu tidligere. Til sammenligning booker godt hver fjerde i slutningen af året, mens blot otte procent venter til januar med at bestille hytte, liftkort, og hvad der ellers hører til.

- Der er travlt på de svenske skidestinationer netop nu. Mange skigæster vil være sikre på at få fat i præcis det område og den hytte, de har udset sig. I Dalarna i Sverige, hvor flere af danskernes favoritområder ligger, bl.a. skiområderne Sälen, Kläppen, Stöten og Idre Fjäll, har man allerede oplevet mange bookinger her i sensommeren. Og ud over at få sikret hytten lige ved pisten, er der også en del penge at spare ved at få skiferien bestilt og betalt allerede nu, siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:38

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.