Hip Hurra Apollo

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Apollo Danmark fejrer 20 års fødselsdag i år. Apollo Danmark fejrer 20 års fødselsdag i år. Foto: Apollo Danmark.

FØDSELSDAG: Når man er 20 år, er man frisk og frejdig. Det gælder også rejsearrangøren Apollo Danmark, der i år kan fejre rund fødselsdag.

Apollo Danmark blev etableret tilbage i 1994 og er i dag en del af Kuoni Nordic med over en million rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden.

- Vi startede ud i 1994 med at være en Grækenlandsarrangør og var i mange år kendt for vores detaljerede kendskab til Grækenland som ferieland. Vi er stadig helt vilde med Grækenlands, men udover Kreta er Fuerteventura nu vores største rejsemål om sommeren på grund af ejerskabet af sports- og familieresortet, Playitas, siger kommunikationschef Rikke Koks Andreassen.

Fødselsdagsbarnet vil selv give gode gaver blandt andet til børnene, hvor der lægges ud med at tilbyde dem at komme på sommerferie for 2.500 kroner i de meget attraktive ferieuger, sommerugerne 27 – 33*, hvor prisniveauet normalt er langt højere. Børn skal naturligvis være i følgeskab med voksne.

Mange par har gennem årene rejst med Apollo. Derfor får par ved køb af en rejse et gratis DFDS MiniCruise med i købet **.

Apollo lover også gode rejsetilbud til alle andre, og man kan holde øje med tilbuddene på www.apollorejser.dk og på Facebook under Apollo Danmark.

* I anledning af Apollo Danmarks 20-års jubilæum tilbydes børn at komme på sommerferie for 2500,- i de attraktive ferieuger, sommerugerne 27 – 33. Tilbuddet gælder for én rejseuge – ikke for flere. Og til børn under 12 år i følgeskab med en voksen.

**I anledning af Apollo Danmarks 20-års jubilæum tilbydes par, der bestiller en rejse i de attraktive ferieuger, sommerugerne 27 – 33, at få et gratis DFDS MiniCruise med i købet. For begge tilbud gælder, at rejsen skal bestilles senest den 12. januar, 2014.

Apollo Danmark
Virksomheden så dagens lys i 1994 (Apollo Sverige blev etableret i 1986). Apollo Sverige lagde ud med de fire græske destinationer Athen, Athens riviera, Poros og Naxos, og specialet som Grækenlands-ekspert var dermed fastlagt. I 1996 udvidede Apollo Grækenlandsprogrammet med rejser til Mallorca, Tyrkiet og Malta.

I 1996 og 1997 begyndte Apollo at tilbyde vinterrejser til Thailand, Gran Canaria, Tenerife, Costa del Sol og Costa Blanca samt Athen, Cypern og London.

I 1999 blev Apollo i Norge etableret, og i 2000 opkøbte den globale rejsearrangør, Kuoni, en del af Apollo. I 2007 købte Kuoni Falk Lauritsen Rejser, som derved blev søsterselskab til Apollo i Danmark.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:18

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.