Guide til en god ferie i Danmark

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Sommeren i Danmark kan både bruges til praktiske ting, men også til skønne oplevelser. Sommeren i Danmark kan både bruges til praktiske ting, men også til skønne oplevelser.

FERIE: Sommeren er over os, hvilket betyder ferie for de fleste. Hvis du ærgrer dig over, at du ikke skal ud at rejse, men bare skal være i Danmark, så tænk om igen. En ferie i Danmark kan være mindst ligeså god, som et eksotisk sted.

Vi vil i denne artikel give dig opskriften på en fed sommerferie i Danmark med masser af oplevelser.

Hvad vil du opleve i ferien

Hvis ikke du planlægger, hvad du gerne vil, ender du med ikke at nå noget som helst, udover at stå med følelsen af at du har spildt din sommer. Et godt råd til at lave en god plan for din ferie er at starte med at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig, og sammenlign den med, hvad der er vigtigt for din familie.

LÆS OGSÅ: Ø-ferie bliver mere og mere populært

Et eksempel på en liste over, hvad der er vigtigt for dig, kunne se sådan her ud:

Afslapning
Kom ud at sejle
Brug tid sammen med familien
Ordne huset og haven
Lær at sætte en bil i stand

Hvis der er flere af dine punkter der passer sammen, kan du slå dem sammen

Opdag de danske øer med familien

Danmark består af 1419 øer der er over 100m2, men kun 72 af dem er beboet. En god måde at opleve Danmark på, hvis du kan lide at sejle, er at sejle fra ø til ø.

De små øer er især et hit, hvis du har mindre børn, hvor i kan lege opdagelsesrejsende, der går i land på en ø, hvor der ikke bor nogen. Inden i tager afsted, vil vi anbefale at købe en skibsklokke og sætte den op i børnehøjde. Du kan købe billige og flotte skibsklokker i messing i de fleste butikker, som gør det ekstra sjovt for børnene, der kan ringe med den, når i har land i sigte.

Få ordnet huset og haven

Det er sjældent, at man lige får tid til at klippe æbletræet i haven, fikse døren der begyndte at knirke i vinters, eller bygge træhuset, du havde lovet børnene at lave i haven eller andre ting i en travl hverdag.

Det er altid en rar følelse at blive færdig med sine projekter. En af de vigtigste ting at starte med om sommeren, når alle går ind og ud af dørene hele tiden, er at i undgå insekter i huset. Start med at gå ned i Silvan eller et andet byggemarked og kig efter et skilt, hvor der står Insektnet til dør. Når du har sat et insektnet op på døren derhjemme, kan du let gå ind og ud, uden at få myggestik om natten. Herefter kan du ligeså stille få klaret de ting, der ellers står på din liste.

Fiks en brugt bil over sommeren

Hvis du har hænderne ordentligt skruet på, er en af de bedste hobbies at sætte en brugt bil i stand. Start med at tage ud for at kigge på brugte biler i Aarhus, København, Aalborg eller hvor du bor henne.

De sjoveste biler at sætte i stand er klassiske biler, der ikke fungerer mere, og derfor er billige. Når du har købt bilen, kan du finde en masse videoer og guides til, hvordan du sætter bilen i stand, og får liv i den igen. Enten kan du vælge at beholde bilen efterfølgende, ellers er der gode muligheder for at kunne sælge den videre efterfølgende og tjene nogle penge, hvilket også er sjovt.

Artiklen her er selvfølgelig kun en ide til hvordan en dansk sommer kunne se ud, men det er selvfølgelig op til dig at tilpasse den til, hvad du godt kan lide. Brug fantasien.

spart

Senest ændret Onsdag, 05 juli 2017 16:08

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.