Hvor tager vi hen i påsken? Få svaret her

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

STORBYSUS: London, Barcelona og Paris topper igen i år listen over danskernes mest populære europæiske rejsemål i påskeferien, mens polske og østrigske byer også oplever en stigende interesse.

Det viser en ny analyse fra hotel- og rejsesøgemaskinen momondo.dk, der samtidig afslører, at der er godt nyt til de rejselystne danskere – flere flybilletter til populære destinationer skulle nemlig falde i pris.

Påske er ferietid, og mange tager i sommerhus, ordner båd eller går en tur i skoven – blot for at mærke foråret. Men flere og flere rejser også på smuttur til udlandet. Blandt de populære feriedestinationer i påsken er Rom, Malaga og Lissabon, mens London, Barcelona og Paris står helt øverst på listen.

"Vores seneste internationale rejseundersøgelse viser, at storbyferier topper listen over danskernes foretrukne ferieform. Og det bakkes op af vores analyse af danskernes rejsesøgninger på momondo som viser, at de fleste foretrækker at tilbringe deres påskeferie i kendte storbyer som London, Barcelona og Paris," siger Lasse Skole Hansen, momondos danske presseansvarlige, og fortsætter:

"Men vi ser også en interesse i nye byer. Vi kan blandt andet se, at Gdansk er det rejsemål, der har oplevet den største stigning i antal danske søgninger sammenlignet med sidste år. Derudover er der også en voksende interesse for østrigske byer som Salzburg og Innsbruck sandsynligvis på grund af en lang skisæson i år."

LÆS OGSÅ: En smuttur til naturen

I følge momondos analyse af danske rejsesøgninger har den polske havneby Gdansk oplevet den største vækst i rejsesøgninger med en stigning på 125 % sammenlignet med 2017. De østrigske byer Salzburg og Innsbruck ligger på henholdsvis anden- og tredjepladsen på listen over de mest trendende europæiske destinationer i påskeferien. Til sammenligning var Sofia sidste år danskernes mest trendende rejsemål efterfulgt af Split og Chania.

LÆS OGSÅ: Blå

Flybilletter til favoritdestinationer er faldet i pris

Overvejer man en tur til udlandet i påskeferien, kan der være gode priser i sigte. Momondos analyse viser, at danskere, der sætter kurs mod den engelske hovedstad, kan spare op til 12 % på flybilletter sammenlignet med sidste år, mens Barcelona byder på besparelser på helt op til 45 %. Rejsende mod Paris kan se frem til at spare 10 % på deres rejse, ligesom billetter til Malaga også er faldet i pris.

"Et stigende udbud af ruter til europæiske storbyer, særligt ført frem af flere lavprisselskaber, betyder, at det er blevet både nemmere og billigere at rejse på storbyferie," siger Lasse Skole Hansen.

Senest ændret Tirsdag, 27 marts 2018 13:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.