3 anderledes feriedestinationer

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
3 anderledes feriedestinationer ANNONCE

Det fede ved at besøge anderledes feriedestinationer er, at man får et bedre lokalt indtryk af stedet. Der er ikke lige så mange irriterende turister, der stopper op for at tage et billede af en fugl. 

sponsoreret indholdNye og anderledes feriedestinationer kan derfor være perfekt for dig, der gerne vil slippe for de ulemper, som alt for populære charter- og kulturrejser har.

Artiklen her har fundet tre forskellige feriedestinationer til dig, der har brug for at opleve noget unikt og roligt.

Anderledes feriedestinationer kan være en rigtig god ide. Du slipper for turistkøer og kan finde de uspolerede steder. Men lige meget hvor man tager hen, så er det altid vigtigt at få en ferie, når man har brug for det.

Desværre kan man godt stå i en situation, hvor man mangler lidt ekstra økonomisk råderum, Hvis det er situationen for dig, så kan du med fordel tjekke dine mange gode muligheder hos LendOn.

Sumba, Indonesien

Rigtig mange vil besøge Bali i Indonesien, men Sumba er en fantastisk ø og en mindre turistfyldt feriedestination.
Øen er rolig, tropisk og du vil her se den smukkeste natur. De smukke regnskove, vandfald og strande er lige noget for dig, der elsker vandet og er glad for at svømme og surfe.
Sumba er kort sagt for dig, der længe har haft lyst til at komme væk fra hverdagen og stress. Det er et helt utroligt smukt og idyllisk sted, hvor du kan slappe af.
Så er der heller ikke så mange turister. Øen bliver dog mere populær med tiden, så vent ikke med at besøge den smukke ø.

Lübeck, Tyskland. Warum nicht?

Hvordan lyder en ferie i ét af Nordtysklands smukkeste og hyggeligste byer? Lübeck er den næststørste by i Slesvig-Holsten, og er en fordel for dig, der vil på ferie tæt på.
Byen er kendt for at have hyggelige og store julemarkeder. Lübeck er en perfekt handelsby, hvis du vil komme hjem med masser af shoppingsposer.
Du vil blive overrasket over, hvor gode muligheder for shopping der er i byen. Derudover er der de bedste muligheder for kulturelle oplevelser. Om du vil se de smukke tårne, kirker og gamle bygninger, tage en hyggelig sejltur eller shoppe.

Medellin, Colombia

Når de fleste hører ordet Medellín, bliver de straks mindet om Pablo Escobar. Mange har en idé om, at byen er en berygtet, farlig og konfliktfyldt by. I virkeligheden har byen for længst lagt Escobar-tiderne fra sig.
Byen Medellín er fuldt i gang med at udvikle sig til en moderne storby. Byen er innovativ, og har siden 1980'ernes narkokriminalitet udviklet sig til en feriedestination med uendelige muligheder for kulturelle oplevelser.
Byen har en helt speciel skønhed, hvor du kan nyde naturen på mange måder. Byens skulptur-park har værker af landets mest anerkendte kunstnere. Vejret er altid dejligt, og derfor kaldes byen for City of Eternal Spring.

Senest ændret Torsdag, 17 maj 2018 08:47

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.