Roadtrip på Causeway Costal Route

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
På Causeway Coastal Route er udsigten smuk. På Causeway Coastal Route er udsigten smuk.

Causeway Coastal Route anses som en af de bedste roadtrip-veje i verden. Her bliver du mødt af skønhed, fantastiske udsigter og kultur.

Irland er kendt for sin smukke natur, og hvis I planlægger en roadtrip, er det værd at tage til den grønne ø. Her finder du nemlig en af verdens bedste roadtrip-veje. Her kan du fordybe dig i den smukke natur, danse til lokal musik eller udforske storbyen og dens skjulte perler. Her er en liste over de nye og mest interessante oplevelser, som man kan give sig i kast med på den interessante rute.

LÆS OGSÅ: Oplev den grønne ø uden bil

Toast the Coast: spis dig gennem Causeway Coastal

Toast the Coast byder på guidede madture langs Causeway Coastal Route. Turen indkapsler interessante steder langs Causeway Coastal Route, lokalhistorie samt det bedste af det bedste indenfor nordirske fødevarer.

Læs mere her: www.toastthecoastni.com 

Born to Run Tours: udforsk naturen til fods

Born to Run Tours byder på sightseeing-løbeture i Nordirland for dem, der ønsker at slippe væk fra storbyernes skråplan. Oplev de smukke landskaber langs Causeway Coastal Route eller nyd en afslappet løbetur gennem Glenarrif Forest. Det hele foregår naturligvis i dit eget løbetempo, så vær ikke bange for, at du ikke kan følge med.

Læs mere her: www.borntoruntours.com/city-tours 

Belfast Traditional Music Trail: dans som de lokale

The Belfast Traditional Music Trail snor sig gennem byens kunstneriske Cathedral Quarter. Fulgt af to professionelle musikere går denne rute over 2½ time fra den hyggelige kaminild hos The Dirty Onion bar til et privat aflukke i Duke of York, der er en af de mest ikoniske barer i Belfast og videre til McHugh's pub, der stammer helt tilbage fra år 1711. På turen vil der være musik, historier, sang og spas, så hvem ved, hvad der vil ske undervejs.

Læs mere her: www.belfasttradtrail.com 

Far and Wild Tours: til vands, fods eller på cykel

Far and Wild er en af de førende virksomheder indenfor eco-adventure i Nordirland, og her er det muligt at vælge mellem flere ture til vands, fods eller på cykel. Den nye Foodie City Cycle Tour of Derry byder på tre store kulinariske oplevelser i løbet af en 2-timers cykeltur med fokus på lokale afgrøder. Du kan også få en god oplevelse med Cycle Sperrins, hvor du kan opleve Sperrin Hills og spore nybyggernes ruter så langt tilbage som bronzealderen.

Læs mere her: www.farandwild.org 

Belfast Street Art Tour: fordyb dig i den lokale gadekunst

Belfast er som mange andre storbyer blevet kendt for sin gadekunst. På denne rundvisning får man mulighed for at fordybe sig i den lokale historie og gadekunst. Rundvisningen foregår i Cathedral Quarter i Belfast og varer 1½ time. Man kan nyde godt af at blive guidet af lokale kunstnere, da de giver en unik indsigt i denne kunstart.

Læs mere her: www.seedheadarts.com/#/street-art-walking-tour 

 

Senest ændret Tirsdag, 14 august 2018 13:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.