Kom til vinterbadning i Skagen

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Skagen Vinterbaderfestival er også skønne naturoplevelser. Skagen Vinterbaderfestival er også skønne naturoplevelser. Foto: Turisthus Nord.

DET KOLDE GYS: Den 23. januar er det fjerde gang, at Skagen Vinterbaderfestival skydes i gang.

Vinterbadning er ved at blive stort herhjemme, og det ses tydeligt i tilmeldingen til Skagen Vinterbaderfestival, der i år kommer op på 230 deltagere. 34 procent flere tilmeldte end sidste år.

Man kan dog stadig nå at melde sig til i det, der er Danmarks første vinterbaderfestival.

I 2012 blev festivalen holdt for første gang, og efterhånden har Skagen fået følgeskab af andre lignende vinterbaderfestivaler rundt om i landet.

Vinterbaddning er moderne

Vinterbadere fra hele Skandinavien kommer til toppen af Jylland for at give sig selv det kolde gys i Skagerrak og Kattegat.

vinterbadere-strandI alt deltager flere end 45 vinterbaderklubber i Skagen den 22. - 25. januar. I disse dage kaster badenymfer og vandhunde sig ud i bølgernes frådende skum, mens morgensolen titter op over horisonten ved Sønderstrand.

Der er lagt op til en skøn dag for de morgenfriske, der ud over et morgenbad kan glæde sig over dejlige naturoplevelser, Skagens berømte lys, masser af hygge med andre vikinger og en flot festmiddag. Se mere på Skagen Vinterbaderfestival.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.