Mandehjørnet: Gaming-rummet

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Gaming er blevet for alle aldre og køn, efterhånden som de er blevet bedre og bedre. Gaming er blevet for alle aldre og køn, efterhånden som de er blevet bedre og bedre.

SPIL: Det at "game" bliver mere og mere populært. Udover at flere unge spiller, så er der også flere voksne, der spiller.

En af grundende er spillenes kompleksitet, der bliver udviklet spil til alle aldre og til alle konsoller efterhånden.

Hvis du som kæreste, forælder eller familiemedlem står og skal overraske en person med et gaming-rum eller hjørne, så kan du drage inspiration fra denne artikel.

Skrivebord

En af de vigtigste ting, hvis man ikke sidder ordentligt, så vil ens præstation og koncentration dale. Det lyder nørdet, men det er sandt!

Derfor er et justerbart skrivebord ofte vejen frem, specielt hvis det er automatiseret, så højden kan ændres ved at trykke på en knap.

Det kan være virkelig rart at have muligheden for at stå op, eller bare justere højden lidt, så man ikke bliver stiv i ryggen. Nogle fortrækker at side ved et lige kantet skrivebord, mens andre godt kan lide en fordybning i bordet.

Stol

Hvis man skal bruge en hel lørdag foran skærmen, så kræver det sin stol. Derfor skal stolen gerne yde support til ryggen. En ergonomisk kontorstol er ikke designet med henblik på komfort, derfor kan en gaming stol anbefales. De er ofte bedre og billigere end klassiske ergonomiske kontorstole, hvis du skal have en der faktisk virker.

Udstyr

Her kommer det rigtig sjove. De fleste gamere har præferencer, når det kommer til deres udstyr, kig derfor efter hvad personen bruger nu. Mærket og modellen på følgende ting: headset, mus, keyboard, musemåtte og skærm.

Det er nemlig sådan, at musemåtten kan være lavet af forskellige ting, hvilket kan have stor indflydelse på, hvordan musen bevæger sig. Derudover har man generelt en form for loyalitet overfor visse mærker. De mest kendte mærker indenfor området er Logitech, Razer, ROCCAT og Corsair.

Spiller personen både på PC og bærbar, kan det være en blød musemåtte er bedst, så den kan pakkes ned i tasken. Det samme gælder headset, vidste du, at man kan få et sammenfoldeligt Gamer headset? Det er optimalt, hvis man spiller på en bærbar eller tager til LAN-events.

Belysning

Der er rigtig mange, som har diverse LED lys i computeren eller under bordet. Det skaber også en stemning, og generelt har folk en præference til, hvordan lyset skal være, når de spiller.

Sollys er eksempelvis de fleste gamers hadeobjekt, da sollys gør det besværligt at se noget på skærmen, du kender det selv fra mobilen. Det kan være smart at købe LEDstrips i en gullig farve, eller LEDstrips som man kan justere farven på.

Mørklægningsgardiner

Som nævnt tidligere, så er en gamers værste fjende sengetider og sollys. Sol, der reflekterer på skærmen, gør det umuligt at se, derfor er mørklægningsgardiner ofte som sendt fra himlen.

Luksus elementer

Der er nogle, som har et såkaldt "mini fridge" til kolde drikkevarer, imens de spiller. Folk der ikke selv gamer har en tendens til at mene, at netop dette er den højeste form af dovenskab. Fodstøtte kan være rart, hvis ikke bare for at ændre lidt i sin sidde positur.

Computeren

Hvis personens fortrukne spilleenhed er en computer, så kan det sagtens være den kunne trænge til en opdatering i form af hardware, det vil sige alt computerens fysiske indmad. Undersøg hvilke komponenter computeren består af, du behøver heldigvis ikke skille computeren ad for dette, det meste af det kan ses i enhedshåndteringen – meget nemmere.

Et sidste tip: Hvis du skal ud og købe udstyr og computerdele, så kan den betale sig at bruge en side til at sammenligne priser, da man virkelig kan spare penge ved at gøre det. Køb derfor ikke alle ting hos den samme forhandler.

spart

Senest ændret Tirsdag, 24 juli 2018 14:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.