Når sommervejret svigter

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det danske sommervejr er spillevejr. Det danske sommervejr er spillevejr.

DANSK SOMMERVEJR: Selvom kalenderen viser sommer, er det ikke altid sikkert, at vejret er helt enig i den påstand. Sommeren er ofte den årstid, hvor der er størst mulighed for, at komme i haven og få blomsterbedet til at blomstre med smukke blomster, der er med til at oplyse alt det grønne.

Du kan også slå græsset, beskære træerne, passe drivhuset eller blot overøse din have med så meget kærlighed som muligt. Alt dette kan dog være lidt svært, hvis vejret ikke er med dig. Hvilket vi selvfølgelig ikke kan regne med, når vi bor i et land, hvor det regner mere end solen skinner.

Pac Man kommer til undsætning

Du skal dog ikke lade dig slå ud af det utilregnelige vejr. Lav en hygge dag ud af det og bliv inden døre, du kan nemlig lave en masse andre ting end at gå i haven.

Haven løber ingen steder, og den har nok også godt af lidt vand. Så slipper du jo også selv for, at stå med haveslangen, så lad endelig regnen klarer arbejdet for dig.

Find i stedet et tæppe frem, lav en kop lækker varm kakao og sæt dig godt til rette. Du har nu en helt igennem godkendt undskyldning for at blive lidt nostalgisk. Du har nemlig mulighed for, at finde gamle spil, som du uden tvivl kender så godt, helt gratis.

Du kan nu bruge hele dagen på, at jage så mange oste som muligt uden at blive fanget af spøgelserne. Alt i mens du gennemfører de forskellige niveauer i Pac Man helt uden at have dårlig samvittighed. Eller få indsamlet alle mønterne inden du får befriet prinsessen i samarbejde med Super Mario og Luigi.

Der er også andre gamle kendinge, du kan genforenes med, så der er helt sikkert et spil, der falder i din smag. Eller i hvert fald et spil, som du har spille så mange gange før, at du vil kunne klare det i søvne.

Regnvejr er ikke så slemt

Alle de forskellige spil gør, at det næsten virker umuligt at vælge hvilket spil, man skal starte med at kaste sig ud i. Men vi har vel alle vores favoritter? Så det bliver nok ikke det største problem. Det bliver nok et større problem at stoppe igen. Inden du får set dig om, håber du snart at det regner hver dag, hele sommeren, så du kan bruge det som undskyldning for at blive indenfor. Selvom du elsker din have, er det svært ikke også at elske Mario, Pac Man og alle de andre gamle venner, du har haft så mange gode minder med, når nu sommervejret lader vente på sig.

Senest ændret Mandag, 03 juli 2017 10:27

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.