Kosttilskud med afsæt i vikingetiden

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

HELSE: Virksomheden Herba Nordic har med afsæt i gammel nordisk viden om de nyttige planter i naturen - kombineret med moderne viden og krav om dokumentation - produceret to nye kosttilskud. Begge har veganermærket.

Der er travlhed hos den lille virksomhed Herba Nordic, som producerer kosttilskud. Virksomheden er ramlet ind i højsæsonen med deres to første produkter, der retter sig mod henholdsvis detox, altså udrensning af kroppen, og styrkelse af immunsystemet. Samtidig har begge veganermærket, og det tiltaler mange.

Efter de veldækkede juleborde er det tid til at rense kroppen ud og begynde på en frisk. Desuden er årets første måneder højsæson for forkølelser. Det giver travlhed hos en producent af kosttilskud, der har valgt at fokusere på netop disse to områder.

Naturens nyttige planter

I det gamle Norden var det helt almindeligt, at man gik ud i naturen for at finde lægeurter, som var nyttige i forhold til at løse hverdagens skavanker. Naturen blev betragtet som et hjemmeapotek.
Med de moderne lægemidlers fremkomst, der ofte virkede hurtigt og effektivt, forsvandt den gamle viden lidt efter lidt. Og sandt er det da også, at en del af vikingernes lægende planter og husråd overhovedet ingen virkning havde. Andre af urterne, man kunne og stadig kan finde i den nordiske natur, er dog både gavnlige og uden bivirkninger.

Moderne kosttilskud og videnskab

Virkningen tiltaler mange af dem, som har en mere holistisk tilgang til livsstil og helse. I dag ved man eksempelvis, at padderokke, som er en af de urter, man kan finde i Herba Nordics kosttilskud for udrensning, forbedrer leverfunktionen og er rig på plantestoffer, der beskytter leverceller mod giftige forbindelser. Det kan man læse på European Food Safety Authoritys hjemmeside.

Man kan således dokumentere, at kosttilskud på en blid måde går ind og understøtter det gode liv. Den moderne videnskab bliver det filter, der fastholder de effektive urter, hvor virkningen kan dokumenteres og sorterer de ubrugelige fra. Det er ledetråden i virksomheden Herba Nordic, der er drevet af en oprigtig interesse for sundhed og helse.

Senest ændret Tirsdag, 24 juli 2018 14:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.