Kunstige blomster i stuen

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Permanente blomster af høj kvalitet er almindeligt i USA, men i Danmark noget helt nyt. Permanente blomster af høj kvalitet er almindeligt i USA, men i Danmark noget helt nyt. Foto: Flower Factory.

NYE TIDER: USA plejer at være foran os danskere på mange måder, men om den nye trend med kunstige blomster også vil slå igennem herhjemme, ja, det vil vise sig.

Iværksætteren Thomas Andersen er imidlertid ikke et øjeblik i tvivl, vi kommer til at se potteplanter i kunstmateriale. Det bliver dog ikke bare de gammeldags rædsler, men såkaldte high-end produkter.

Med virksomheden Flower Factory vil Thomas Andersen omvende eventuelt skeptiske danskere.

- Der findes mange billige kunstige blomster, hvor det er meget let at se at de ikke er ægte, men med de nye typer kan der skabes buketter, der virker som ren magi, fortæller Thomas Andersen.

Som ægte blomster

Blomsterne er udført i de fineste silkematerialer, og hver enkelt lille del er håndmalet ned i mindste detalje. Derfor står blomsterne som ægte blomster, der spreder glæde i stuen.

- Vores permanente blomster skal ses som et designprodukt eller et stykke brugskunst, der kan bruges som udsmykning af hjemmet. Som en slags tilbehør på lige fod med designerlamper, ægte tæpper og dyre møbler, forklarer Thomas Andersen.

Ifølge iværksætteren er fordelen ved at købe permanente blomster store. Store, flotte buketter koster, men holder ikke evigt, mens kunstige blomster i sagens natur holder længere. Men for mange vil det bedste argument måske være, at de kunstige planter ikke kræver pasning og pleje, og samtidig kan de placeres helt uden hensyn til lys eller mørke.

Jane Seymours blomster

Thomas Andersen startede Flower Factory i 2013 og har siden udvidet med alle tænkelige slags kunstige planter.

blomster-kunstigeFlower Factory sælger blandt andet som de eneste i Danmark blomster fra Jane Seymour Botanicals.

Hvis navnet virker bekendt, ja, så er den god nok. Jane Seymour er kendt fra "Lille doktor på prærien", men hun er i USA også meget kendt på grund af sine kreative evner.
Tilbage er kun at se, om vi danskere falder for blomsterne, som vi faldt for stjerne Jane Seymour.

Se hele udvalget af blomsterne her.

Senest ændret Onsdag, 19 november 2014 07:00

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.