Kobber er kult i køkkenet

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Sort køkken med fine kobberlinjer. Sort køkken med fine kobberlinjer. Foto: EICO.

TRENDY: Det måtte jo komme - at kobber kom tilbage i køkkenet. Det smukke materiale, er nu for alvor på vej ind i husets vigtigste rum.

ovn-kobberKobbers tilbagevenden gælder ikke kun, når det gælder de praktiske arbejdsredskaber som udstyr til servering, kogegrej eller køkkenvasken. Det er også i indretningen den nye tren for eksempel lamper.

Virksomheden Küppersbusch er en af de producenter, der har taget den nye trend til sig. Eksempelvis har de kombineret deres nye hvidevareserie med materialet. De sorte og hvide farver står godt til kobbers varme røde nuancer, der erstatter det kølige stål, der ellers har præget køkkener i en årrække.

Det tyske Küppersbusch er kendt som hvidevarer for feinschmeckere, der har fingeren på trend-pulsen.

Serien Copper Edition er da også et særdeles eksklusivt sortiment i både kobber/hvid og kobber/sort.

Køkkendesign i metal

I mange år var det helt blanke kobber populært i danske køkkener. Siden forsvandt det helt, og nu er det så tilbage, men med et twist.

hvidt-koekken-kobberDesignet fra Küppersbusch viser nye måder at arbejde med metallet på, så overfladerne udstråler stil og eksklusivitet.

- Vi tror kobber bliver kult i køkkenet, fordi forbrugerne er åbne for at vælge en stil, der skiller sig ud. Der er virkelig "wow" i den nye hvidevare-serie. Kobber på fronten er en ægte fornyelse og ser elegant ud sammen med både hvid og sort, siger Anette Aarup fra EICO, som markedsfører Küppersbusch i Danmark.

Küppersbusch findes som kogeenheder og emhætte, ovne, dampovne, varmeskuffer og kaffemaskiner til indbygning, samt køl og frys.

Senest ændret Tirsdag, 09 december 2014 06:45

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.