Renovering af badeværelse

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Et alternativ til et helt nyt badeværelse kan være renovering af det gamle. Et alternativ til et helt nyt badeværelse kan være renovering af det gamle. Foto: OK Køkkenrenovering.

SPAR PENGE: Hvis du overvejer at modernisere dit badeværelse på en billigere måde end at bygge et helt nyt badeværelse, så kan renovering være en mulighed.

Flere virksomheder tilbyder efterhånden renovering, og en af dem, Firmaet OK Køkkenrenovering, har været med i mange år med renovering af køkkener.

- Vi udvider nu konceptet til også at omfatte renovering af badeværelset med nye låger og håndvasker til badeværelset, siger medindehaver Harry Brogaard.

For nøjagtig som i køkkenet, er det i badeværelset ofte betydeligt billigere at udskifte låger og bordplader, hængsler og skuffer frem for at smide det hele væk og købe nyt.

Virksomheden har ingen fysiske butikker, men forhandlerne kører i stedet ud til kunderne i deres salgs- og udstillingsvogne, hvor de medbringer et udvalg af prøver på låger og badeværelsesudstyr.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.