Fjern alger fra din terrasse

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Fliser som de ser ud før, de bliver behandlet. Fliser som de ser ud før, de bliver behandlet. Foto: Haslev Tagrens.

FLISER UDEN ALGER: Ny teknologi kan rense dine fliser for alger uden at ødelægge overfladen af belægningen.

Alle vi haveejere kender det. Grønne områder af alger på terrassefliserne og indkørselen. Det er grimt, og det ødelægger fliserne.

Du kan købe forskellige midler til at fjerne de grønne alger, og du kan også højtryksrense dine fliser eller belægningssten.

Ikke højtryksrenser på fliser

Nogle typer sten eller fliser kan dog ikke tåle en behandling med højtryksrenseren, som efterlader overfladen ru og åben og dermed gør overfladen endnu mere modtagelig for alger.

Et af de danske Tagrensningsfirmaer, der har mange års erfaring i bekæmpelse af alger ikke alene på fliserne, men også på hustage, er Haslev Tagrens på Sjælland.

Firmaet har efter flere års forskning fundet frem til en ny metode til bekæmpelse af alger på din terrasse og indkørsel.

fliser-alger-efterImprægnering af fliser

Metoden kaldes nanobaseret imprægnerings-teknologi, så fliserne skyer vandet efterfølgende i op til otte år.

Først renses overfladen for mos, alger og smuds. Herefter skal overfladen tørre inden der sker en overflade behandling, som en slags imprægnering, der blandt andet nedbryder kommende organiske belægninger via fotosyntese.

Efter behandlingen er overfalden selvrensende med en smudsafvisende effekt, der modvirker etableringen af nye grønne belægninger af alger, mos og lav, overfladen bliver nemmere at renholde og vedligeholde.

Senest ændret Tirsdag, 14 april 2015 05:46

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.