En pose blandet

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Tv med Bland Selv. Tv med Bland Selv. Foto: YouSee.

TV: YouSee præsenterer et helt nyt koncept i tv-verdenen nemlig TV med bland selv, hvilket betyder, at man nu frit kan bestemme, hvordan tv-pakken skal se ud.

Maksimal valgfrihed til kunderne er kodeordet for den position, YouSee for alvor indtager i markedet, når selskabet i starten af 2014 lancerer 'Tv med Bland Selv'.

- Som de første i Danmark giver vi vores kunder mulighed for at skræddersy Mellem- og Fuldpakken. På den måde mikser vi pakkestrukturens mængderabat med valgfrihed, og det tror vi faktisk ikke, man kan finde lignende noget andet sted i verden, siger Mathias Berg, direktør for YouSee.

YouSee er den største tv-spiller i det danske marked og har i en årrække brugt den position til at gå forrest og udvide grænserne for, hvad der er muligt med kabel-tv:

- Med Bland Selv-konceptet udfordrer vi selvfølgelig den faste pakkestruktur. Men vi er ret sikre på, at vores faste pakker stadig vil fylde klart mest i landskabet, fordi vi selvfølgelig har valgt de mest populære kanaler, siger Mathias Berg.

Tv med Bland Selv
• Tv med Bland Selv betyder, at man frit kan udskifte op til 10 kanaler i Mellempakken og 34 kanaler i Fuldpakken. Man kan vælge blandt flere end 100 kanaler i alt.
• Tv med Bland Selv er krypteret, og derfor skal kunden have et programkort og en kortlæser pr. tv-apparat.
• Kanalerne i den obligatoriske Grundpakke kan ikke udskiftes. De er fortsat ukrypterede og kan ses på alle fjernsyn uden kort.
• Man kan skifte kanaler hver måned via yousee.dk.

 

Senest ændret Torsdag, 14 november 2013 18:04

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.