Glamping på festivaler

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Oplev danske festivaler på 1. klasse. Oplev danske festivaler på 1. klasse.

FESTIVALSÆSON: Danskerne er trætte af klamme toiletter, ulækker mad og flade luftmadrasser. I stedet vil de have luksuriøse forhold og oplevelser, når de skal på festival – og landets festivalarrangører gør mere og mere for at følge med den nye tendens og forkæle deres gæster.

Alle der har været på festival ved, at man altid går lidt på kompromis med sine standarder. Man sover ikke lige så godt, som man plejer, man er ikke lige så ren, som man foretrækker, og ens øl er ikke lige så kold som derhjemme. Men sådan behøver det ikke at være. Flere festivaler landet over er nemlig begyndt at tilbyde luksus-services, så du og dine festivalpartnere kan få en mere komfortabel og lækker festivaloplevelse.

LÆS OGSÅ: Glamping er hot - ikke mindste i Kroatien

Sov godt og drik kolde øl på Roskilde Festival

Skal du på Roskilde Festival, behøver du ikke at sove på en slap luftmadras i en altomklamrende sovepose eller nøjes med snasket fastfood. På landets største festival kan du bo i Tent Lodges, hvor sengen er redt med dyne og pude, når du ankommer. Hver telthytte har et udendørs siddeområde, hvor du kan nyde solen – mens du kan lade din mobil op indenfor. Og går du efter titlen som 'Verdens bedste ven', kan du forudbestille iskolde Tuborg og Somersby til campen.

Få vasket dit tøj gratis på Nibe Festival

Nibe Festival tilbyder luksus til op over begge ører! Så du behøver ikke at slæbe slatten toast og varm dåsemakrel med. Du kan bo i LUX-campen, hvor du kan starte dagen med lækker morgenmad, mens medhjælperne i LUX-campen yder service det meste af døgnet. Derudover tilbyder festivalen gratis vaske-service sammen med Electrolux, så luksuscamperne kan få vasket tøj. Man afleverer bare sit beskidte tøj, og så bliver det gjort rent i en vaskemaskine. Servicen er helt gratis men er forbeholdt gæster med ægte hang til luksus – og som nægter at gå med beskidte jeans.

Unikke festivalsuiter i Skanderborg

På Smukfest kan du bo helt unikt. Festivalen har forvandlet 20 frilandsgrisehytter til svinelækre festivalsuiter, der holder regnen ude og hyggen inde! Der er redt op med dyner, puder og linned til to personer, når du ankommer – og der er lys og strøm, så du kan få nyt liv i din telefon, mens du selv lader op. Og du kan feste amok med ro i maven, for alle hytter kan aflåses, så dine værdifulde ejendele er i sikkerhed. Hytterne ligger direkte ud til Skanderborg Sø med alt, hvad det indebærer: badebro, frisk søluft og en mageløs udsigt.

Camping is so last season på Heartland

På Heartland er camping out og glamping in! Sammen med det internationale designmagasin RUM har man nemlig skabt en Glamping Camp med 33 luksus Boutique Tents med egne toilet- og badefaciliteter og eget loungeområde. Alle Boutique Tents er indrettet af redaktørerne af RUM med eksklusivt dansk interiør og design, der bl.a. består af senge med dyner og puder, badehåndklæder og belysning. Så kan det vist ikke blive mere luksus!

Hygge i luksuriøse omgivelser på Langeland

På Langeland Festival bliver VIP-begrebet taget meget alvorligt – og der er dømt ægte luksus på årets festival! Der er VIP-parkering tæt på campen, VIP-check-in, VIP-bar, grønne arealer tæt på festivalpladsen og badestrand. Og er du sulten foregår morgenmad, frokost og middag i VIP-restauranten, mens der er fri kaffe, the og saft samt lækker kage hver eftermiddag. VIP-campen er et indhegnet område, hvor et serviceminded og dygtigt security-crew sikrer, at det kun er VIP-gæster, som har adgang. Så kan du fokusere på at hygge med dine venner og familien, bade, slappe af, netværke og feste – og nyde musikken.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:05

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.