Én gang elsket nationalskjald - altid elsket nationalskjald

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi kan ikke få nok af Kim Larsen. Vi nød hans musik, da han levede, og vi nyder ham fortsat – efter hans død.

På de danske musiktjenester streames Kim Larsens numre mere end nogensinde, og den nye mindebog 'This is my life - til minde om hele Danmarks spillemand' er efter blot en uge i handelen røget ind på en førsteplads på bestsellerlisten over de mest solgte biografier i landet, melder Forlaget Heatherhill.

I sidste uge var 'This is my life' den mest solgte bog hos de danske boghandlere.

Værket er en hyldest til Kim Larsen, og bogen indeholder ud over sine tekster 250 fotos fra Kim Larsens liv både som musiker og privatmenneske taget af mere end 100 af landets bedste fotografer. De mange fotos er udvalgt blandt mere end 7000 billeder.

'This is my life' er udgivet af Forlaget Heatherhill.

'Vi er glade for, at det er lykkedes at lave en hyldest- og mindebog, som samler Kim Larsens liv, og som danskerne har taget til sig, og de mange positive tilbagemeldinger, som vi modtager fra læserne viser, at det er en ligeså rørende oplevelse at læse den og drage med på billed-rejsen med folkets sanger, som det var at lave den - og det har været vigtigt for os', fortæller Bo Østlund, den ene af bogens to forfattere. Den anden er Henriette Wittrup.

Senest ændret Mandag, 12 november 2018 14:41

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.