Undergrundsklubber i Tel Aviv

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi har længe nok hørt om Israel som et land med uro og konflikter med palæstinenserne. Og det er da også rigtigt, at de to folkeslag stadig er uenige om mangt og meget. Men med et lunt middelhavsklima, kystbeliggenhed, en hedonistisk atmosfære og en ung, international befolkning er Tel Aviv også meget andet og mere. Hovedstaden kan også betegnes Mellemøstens festhovedstad i følge Den Israelske Stats Turistkontor. Tel Avivs undergrundsscene kan bedst sammenlignes med Europas velrenommerede technomekka: Berlin, siger de.

Blandt rejsende, der elsker techno-musik og et pulserende natteliv, har Tel Avivs undergrundsscene opbygget et godt ry og tiltrækker de største navne inden for dansekulturen. Nedenfor følger et bud på nogle af de mest trendy undergrundssteder i Tel Aviv – en ultimativ guide for dem, der er på jagt efter en anderledes aften i byen, og som vil undgå de typiske turistfælder i en af Mellemøstens hotteste storbyer.

Jimmy Who [Electro/Techhouse]

På den famøse Rothschild Boulevard i en lidt anonym bygning ligger populære Jimmy Who. Indenfor mødes man af falmet tapet, ingen vinduer og svag belysning. Her kommer de besøgende for at danse til en undergrundsblanding af electro og indie præsenteret af lokale DJ's.

Sputnik Bar [Tribal/Psy-Trance/Techno/Electronic]

Sputnik Bar slog dørene op i 2016 og er blevet et in-sted med livemusik og lokale DJ's. Det er en bar, der er kendt for sin blanding af undergrundsmusik, kunstneriske indslag og et futuristisk 70'er-inspireret design. Hver mandag er Sputnik Bar vært for en fest med sloganet "People are Strange".

Teder.FM [Mixed/Live Music/Broadcasting/Unpretentious/Performances]

Teder.FM ligger midt i et gammelt galleri på en lukket gårdsplads i Tel Aviv. Det er et populært sted for livemusik og DJ-underholdning samtidig med, at man nyder den kendte kok Eyal Shanis pizzaer – det perfekte og anderledes sted at hænge ud med en undergrundsatmosfære.

Beit Maariv [Techno/House/Electronic]

Denne natklub ligger også i anderledes omgivelser: i en tidligere kontorbygning for en af Israels største aviser. Natklubben er kendt for sin musik og mest kendt for weekenderne med lokal og udenlandsk house- og techno-musik. På hverdage blander de lidt og tilbyder andre genrer som hip-hop og trance.

Senest ændret Fredag, 28 december 2018 11:06

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.