De tre bedste kabaler online

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Det er altid svært at sætte helt klare ord på, hvilke kabaler der er de bedste. Der er altid tale om en smagssag, og man kan selvfølgelig ikke bare klart fastslå, at det ene er bedre end det andet. Der findes dog alligevel tre kabaler, som bare er lidt mere populære end resten.

De fleste kender nok til syvkabale, som med afstand er den mest berømte kabaleform. Det er ret nemt at lære reglerne, og der er altid rimelige chancer for at få tingene til at gå op, selvom der naturligvis aldrig er nogen garantier.

Der findes dog også rigtig mange andre fede kabalespil, hvor edderkoppen og Napoleon helt klart er de mest populære efter syvkabale. Det skyldes, at de har lidt af den samme struktur, men der er alligevel nogle væsentlige ændringer. Grundlæggende handler det dog, som med syvkabale, om at få kortene til at gå op. De skal lægges i den rigtige rækkefølge helt fra kongen til esset, og så skal de selvfølgelig passe i farver.

Netop disse tre kabalespil er ikke kun sjove, når de lægges på spisebordet. De er nemlig rigtig gode online, og der er udviklet designs, som er rigtig brugervenlige, og som kun gør det sjovere at spille. Derfor er det superfedt at have andre muligheder, hvis man ikke lige har pladsen eller tiden til at lægge kabalerne hjemme ved bordet.

God hjerneaktivitet

Det kan være sjovt at lægge kabaler, og det kan være rigtig godt tidsfordriv, men faktisk er det meget mere end det. Som med andre kortspil kan det nemlig være en god og nem måde at aktivere hjernen, og det er på mange måder god træning. For det siger sig selv, at det kræver lidt strategi, når man skal have en kabale til at gå op.

Der er naturligvis mange sværhedsgrader, når det kommer til kabaler, og imens nogle er relativt simple med rigtig gode chancer, så er andre enormt udfordrende og mere krævende. Derfor kan man nemt vælge en af de tre ovennævnte kabaler, afhængigt af hvor meget udfordring man føler, man har brug for.

Syvkabalen er nok umiddelbart den nemmeste af de tre. Det skyldes, at den er lidt mere simpel. Edderkoppen er typisk en tand sværere, men det afhænger selvfølgelig også lidt af held, og om man lige får set alle mulighederne ved kortene. Napoleonkabale er nok den sværeste af de tre, fordi den kræver lidt mere strategi, og derfor anses den også af mange for at være god træning for hjernen.

Få koblet fra

Selvom man kan træne hjernen ved at lægge kabaler, så er det også en fantastisk måde at koble fra. Man kan sagtens slappe af, selvom man skal tænke lidt, for man får måske andre tanker lidt på afstand. I en travl hverdag kan det godt være udfordrende at glemme alle de ting, man skal huske og nå, og så kan det være lækkert at kunne bruge hjernen på en anden måde. Her kan det at lægge en Edderkop kabale være befriende.

Senest ændret Fredag, 01 marts 2019 07:34

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.