De tre bedste film i 2019

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Der er ikke noget som en god film. Uanset om man bedst kan lide at se film i biografen, streame dem hjemme i sofaen eller købe dem i en online shop, er der timevis af underholdning med film i 2019. Og dette år byder selvfølgelig også på en masse nye film.

Mangler du et overblik over, hvilke nye film du skal se i 2019, giver vi dig her de tre bedste af slagsen. Ser du blot disse tre film, vil du være helt klar til at snakke med i frokostpausen med kollegaerne.

De tre film bør helt klart ses i biografen. Det store filmlærred, den fangende surround sound, det stemningsfyldte og mørke lokale samt lækre snacks i form af popcorn er alt sammen med til at give den allerbedste filmoplevelse.

Once Upon a Time in Hollywood – stjernespækket film

Er du vild med stjerneskuespillere, skal du uden tvivl se Once Upon a Time in Hollywood. Filmen foregår i 1969 og er en ensemble-fortælling om afslutningen på hippie-æraen. Det er magiske Quentin Tarantino, der er instruktøren bag filmen, og filmen sammenlignes med hans fantastiske film Pulp Fiction.

Et udpluk af filmens skuespillere er Leonardo Dicaprio, Brad Pitt, Dakota Fanning og Al Pacino. Filmen har dansk premiere den 25. juli 2019.

Fast & Furious: Hobbs and Shaw – fart og spænding

Der bliver skiftet gear med spin-off filmen til de velkendte og action-prægede Fast & Furious-film. Er du derfor til vild action, masser af fart og bilscener, skal du selvfølgelig følge med i de nye eventyr med masser af fart.

Deckard Shaw og Luke Hobbs er tilbage på skærmen, og du vil derfor få Jason Statham og Dwayne "The Rock" Johnson at se igen. Nu skal de bekæmpe en superskurk, som har fået fat i et dødbringende biologisk kampmiddel. Derfor må Shaw og Hobbs lægge tidligere stridigheder på hylden, således de kan redde menneskeheden.

Filmen er instrueret af David Leitch, der også har instrueret den sjove Deadpool 2. Hobbs & Shaw har premiere i Danmark den 1. august 2019.

Star Wars: Episode IX

Har du fulgt med i science fiction-filmene over dem alle, skal du selvfølgelig have allersidste del med af historien. Det bliver den niende film i sagaen og er altså den tredje samt sidste del af trilogien.

Instruktøren er J. J. Abrams, og det var også ham, der instruerede Star Wars: The Force Awakens. Der er derfor høje forventninger til den niende film, der skal sætte det sidste punktum i det populære science fiction-univers.

Rollelisten inkluderer kendte ansigter som Adam Driver, Daisy Ridley, Oscar Isaac og John Boyega, som har været med i alle filmene. Det forventes, at filmen har dansk filmpremiere den 18. december 2019.

Andre ventede film i 2019 er Avengers 4: Endgame, After, John Wick 3: Parabellum, Bond 25, Spider-Man: Far From Home, Pokémon Detective Pikachu, Indiana Jones 5 og Britt-Marie Var Her. 2019 er dermed et kæmpe år for film, og du kan godt glæde dig til storslåede og medrivende film. Læs meget mere om årets kommende film på Flix.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.