Eurovision Song Contest er udskudt

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

De fleste elsker musik, og lige så mange elsker at konkurrere. En kombination af disse to er en stensikker vinder, og Eurovision Song Contest, også kendt i Danmark som Melodi Grand Prix, har da også været et samlingspunkt for utallige familier rundt om i Europa siden det startede i 1956. I år er det dog desværre aflyst på grund af Corona pandemien, der hærger det meste af verden i øjeblikket.

 

Det Europæiske Melodi Grand Prix skulle have været afholdt i Rotterdam den 16. maj, og foreløbigt er planen stadig at Rotterdam afholder MGP i 2021. Hvad Danmark og andre lande gør ved aflysningen, ved ingen endnu. Hvis vi kigger på bet365 bonus kode, stod Island, Litauen og Bulgarien som favoritterne til at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix. Det er dog langt fra sikkert, at favorit feltet ser ligesådan ud som i år, da det er bestemt, at ingen af landene må optræde med de samme sange der har vundet årets nationale Melodi Grand Prix.

 

Det er første gang siden 1956 at Eurovision Song Contest ikke bliver afholdt, og Jan Lundme siger om aflysningen: “Det er selvfølgelig super ærgerligt - også for Ben & Tan, der skulle have været afsted for at forsvare de danske farver i år. Men jeg tror, at alle kan se, at det er den rigtige beslutning”. Netop Ben og Tan står med en usikker fremtid, da det ikke er afgjort, om det er dem der bliver sendt afsted i 2021, eller om der bliver afholdt et nyt Dansk Melodi Grand Prix i foråret 2021. “Jeg er virkelig ked af det. Det er så ærgerligt, og vi aner ikke, hvad der kommer til at ske nu. De taler om, at Eurovision skal afholdes i Rotterdam næste år, men vi ved ikke, om vi får lov at optræde, eller Danmark sender nogle andre” siger Tan om aflysningen. Hvis de får lov at optræde til Eurovision 2021, vil det være med en anden sang.

 

Sidste års vinder, Duncan Laurence, har været på Twitter og skrive om aflysningen: “Tiden er nu inde til at fokusere på os selv, og vigtigere, på vores helbred. Bliv på den sikre side. Gør, hvad du føler for: Del historier, tag dine elskede, venner og familie, lad dem vide, at selv om verden er blevet en lille smule mere skræmmende, så er kærlighed stadig svaret.” 

 

Duncan Laurence skulle ellers have optrådt med sidste års vindersang, Arcade. Det kommer han selvsagt ikke til i år, med aflysningen.

Senest ændret Onsdag, 01 april 2020 13:59

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.