Den personlige julekalender

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
God inspiration til den personlige julekalender. God inspiration til den personlige julekalender. Foto: Forlaget Cyklame.

JULERIER: Flere bør opleve glæden ved at lave sin helt egen personlige julekalender, tænkte Inge Rigmor Østerby. Derfor gik hun i gang med bogen "Julekalenderbogen – glæden ved at glæde andre".

- Der er en utrolig kreativitet i gang rundt omkring, og det var netop det jeg ønskede allermest mest med bogen. At de ideer, der før lå i skrivebordsskuffen, nu får liv blandt andre mennesker er både spændende og meget dejligt. Nu udvikler de sig og tilpasser sig nye familier og venner, og jeg er helt sikker på, at der er mange der får en december, der bliver noget helt særlig i år, siger Inge Rigmor Østerby.

Nogle af Inges yndlingshistorier er om familien, der har forberedt små skriftlige erindrings-udfordringer, til deres bedstefar på 87 år. Han skal klare dem på sin gamle skrivemaskine, for det med computere er aldrig blevet ham. De glæder sig specielt til at høre historien om det første kys og om hans oplevelse af ungdomsoprøret.

Og om Fie på 12 år, der er i gang med at finde 24 gode citater til sin mormor. Dem skriver hun med sin fine håndskrift på små sedler og ruller dem sammen. Enkelt og fint, og mon ikke Fies mormor bliver meget glad når hun får den lille æske med de små sedler?

En julekalender kan også være en god måde at fortælle, at man holder af et andet menneske.

- I dag mødte jeg en god bekendt. Hun fortalte, hvordan de med inspiration fra bogen ville overraske med små hilsner og pakker i december til en syg veninde. Så vidste jeg, at glæden ved at glæde andre, med de personlige julekalendere er på vej ud i landet – og det er netop det, der er målet med bogen, siger Inge Rigmor Østerby.

"Julekalenderbogen – glæden ved at glæde andre" er udkommet på forlaget Cyklame og kan købes i boghandlere landet over.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.