Sponsoreret indhold

Der er intet så skønt som naturen. Derfor er det også en god idé at bruge en stor del af din fritid ude i naturen. Det kan du blandt andet gøre ved at tage på camping. På den måde overnatter du nemlig ude i naturen. Når du vågner, er du derfor allerede ude i skønne naturomgivelser. Det er en fantastisk måde at starte dagen på, og det giver dig rig mulighed for at bruge resten af dagen på at udforske lokalområdet.

I Danmark findes der flere forskellige steder, hvor du kan campere i den skønne natur. Blandt andet kan du vælge at tage på Vadehavscamping. Her kan du besøge de famøse vadehavsstier og stille dig ud med fødderne i vadehavet. Det er et oplagt valg til dig, der elsker vand og hav. Du kan læse mere om campingpladsen ved at følge linket: https://vadehavscamping.dk/da/camping/

Tid til at komme ned i gear

Hvis du har en travl hverdag med mange gøremål, er det vigtigt, at du også afsætter tid til at komme ned i gear igen. Det kan du i hvert fald komme på Vadehavscamping. Her finder du både ro, albuerum og skøn natur.

På campingpladsen vil du opleve en stilhed, som du ikke finder mange andre steder. Hvis du derfor trænger til rolige omgivelser uden larm, stress og jag, er Vadehavscamping helt klart det rette valg for dig.

Lækre faciliteter

Selvom formålet med camping ofte er at komme tættere på naturen, er der nu engang ikke noget som moderne komfort. Derfor foretrækker mange mennesker også lækre faciliteter, når de skal campere. Dem bliver du bestemt heller ikke snydt for hos Vadehavscamping.

På campingpladsen finder du blandt andet toiletter, badeværelser og sågar Wi-Fi. Derfor skal du bestemt ikke gå på kompromis med din levestandard, bare fordi du gerne vil på camping.

Når du gerne vil lave mad, findes der også et stort overdækket grillområde. Her kan du også falde i snak med andre campister og bare nyde selskabet i de skønne omgivelser.

Hvis du ikke vil campere

Hvis du ikke ejer en campingvogn eller autocamper, har du stadig mulighed for at besøge Vadehavscamping. Pladsen råder nemlig også over seks hyggelige træhytter, hvor du kan både spise og sove.

En skjult fortid, en mystisk forsvinden og et virvar af hændelser - Guillaume Musso er tilbage med spændingsromanen "Pigen fra Brooklyn", som tager læseren med på en hektisk rejse.

Her er tale om en velkomponeret roman, hvor dystre begivenheder, triste menneskeskæbner og hektisk storbyliv præger sammenhængene. Genren er noir, og den har det måske med at forenkle ting lidt, men bogen er god ferielæsning.

GODE BØGER: Med en god bog i hånden kan timerne flyve afsted. Så husk lidt læseunderholdning næste gang du går ud for at nyde solen.

BOGANMELDELSE: Stephen King, gysernes konge, er tilbage med en ny thriller, men denne gang er han ikke alene. Sammen med sin søn Owen King har den anerkendte forfatter skabt en mareridtsfortælling, hvor jordens mænd bliver overladt til sig selv, da kvinderne bliver offer for en mystisk sove-sygdom.

STRESSFRI: Igennem livet kan man opleve en følelse af stress. Det kan være svært at vide, hvordan man bedst muligt afstresser sig selv, men nogle anbefaler at læse bøger.

EN GOD BOG: Noget af det bedste ved ferie er, at man kan trække stikket ud. Vi elsker de dage, hvor man ikke behøver at tjekke arbejdsmailen eller altid have mobiltelefonen ladet op, hvis nu der var nogen, der skulle have fat i en. De dage, hvor man bare kan være sig selv – og gøre lige dét - man har lyst til.

KROPSBEVIDSTHED: Denne bog er til dig, der drømmer om at ?nde roen og balancen i dig selv, at blive sundere og stærkere og at droppe alle de stressende tanker om, hvordan du burde se ud.

SNAPS: Det er en fornøjelse at have en hobby, hvor det at opleve stilheden, høre fuglene og andre dyr på min søgen efter snapseurter i skoven, i mosen, ved stranden eller bare i havens urtebed, er så livsbekræftende, at det næsten ikke kan beskrives med ord.

THAIMAD: Kogebogsforfatter Hanne Holm har udgivet en ny kogebog med titlen "Mine mange køkkener".