Undgå stress med Maria Lucia

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Maria Lucia og veninden Frida Hallqvist har skrevet en inspirerende bog om sund livsstil. Maria Lucia og veninden Frida Hallqvist har skrevet en inspirerende bog om sund livsstil. Foto: Politikens Forlag.

KROPSBEVIDSTHED: Denne bog er til dig, der drømmer om at ?nde roen og balancen i dig selv, at blive sundere og stærkere og at droppe alle de stressende tanker om, hvordan du burde se ud.

Til dig, som ønsker at få et mere afslappet og balanceret forhold til din krop og din måde at leve på.

Således indleder musicalstjernen, sangerinden Maria Lucia og tidligere balletdanser Frida Hallqvist forordet i deres nye bog med titlen "Træn, spis, lev".

LÆS OGSÅ: Få succes med nytårsforsæt

Find din indre balance

Maria Lucia har de seneste 12 år kæmpet med sin vægt, men efter at have fundet ind til kernen af problemet, har hun i dag ændret sin livsstil for altid.

- Det handler nemlig ikke kun om tallet på badevægten, men også om, hvordan man har det indeni, og hvordan man behandler sig selv, siger Maria Lucia.

Frida Hallqvist er tidligere ballet danser og nu personlig træner, master pilates instruktør og træningsekspert for Magasinet I Form.

De to forfattere lærte hinanden at kende i 2004, da de mødtes til prøverne på Beauty and the Beast på Det Ny Teater i København.

traen-spis-lev-maria-lucia-sund-livsstil-traening-sport-motionMaria Lucia var den nye

Dengang var Maria Lucia "den nye pige i klassen", mens Frida allerede havde 10 års professionel erfaring som danser.

På trods af forskellene i baggrund og sprog opbyggede de gennem deres fælles passion for teatret et stærkt venskab baseret på gensidig respekt for hinandens talenter og erfaringer.

Frida har igennem nogle omgange været motivationen for Maria Lucias store vægttab, og det øvelsesprogram, som Frida har bygget op, har styrket og smidiggjort Maria Lucias krop på en måde, som hun aldrig havde troet var mulig.

Vægttab og livsstil

I bogen beskriver de to forfattere deres egne frustrationer og succesoplevelser for at nå frem til, hvor de er i dag.

De har fået en masse erfaringer og har udviklet konkrete redskaber til en livsstilsændring med et varigt vægttab som bonus samtidig med, at de undgår stress.

I bogen er der en lang række øvelser, hvori indgår barretræning. Der er en guide med 12 trin, som man kan følge for at opnå det ønskede vægttab.

Opskrifter på det gode liv

Dertil er der beskrevet og vist med flotte fotos 35 lækre og sunde opskrifter på gode retter uden for mange kalorier, alt sammen velsmagende retter.

Der er tale om en velstruktureret bog, men måske lidt teknisk i nogle afsnit. Desuden er de mange opskrifter ikke baserede på de billigste råvarer, hvilket kan være en hindring for nogle. Men alt i alt er bogen en lærerig bog, der er smukt fotograferet og meget velskrevet.

Hele bogen er god at få inspiration af til at tabe sig og få et godt liv, og læserne vil helt sikkert kunne benytte bogen til at nå i mål og opnå det, man vil med sit liv uden at give afkald på det gode liv.

Senest ændret Mandag, 09 januar 2017 09:11

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.