Pigen fra Brooklyn af Guillaume Musso

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

En skjult fortid, en mystisk forsvinden og et virvar af hændelser - Guillaume Musso er tilbage med spændingsromanen "Pigen fra Brooklyn", som tager læseren med på en hektisk rejse.

Raphaël og Anna har kun kendt hinanden i seks måneder, men de er hovedkulds forelsket i hinanden og er allerede forlovede. Men Raphaël kan fornemme, at Anna bærer på en dyb hemmelighed, så da de tager på en miniferie i Sydfrankrig, udspørger han Anna om hendes fortid. Han vil vide, hvad det er, hun holder skjult. Hun viser derfor modvilligt et billede af, hvad hun har gjort.

Glimtet af sandheden efterlader Raphaël i chok, men da Anna forsvinder uden et spor, begynder en hektisk jagt på sin forlovede og på historien bag billedet. Det fører Raphaël til New York, hvor en god ven i politiet hjælper ham videre i eftersøgningen.

LÆS OGSÅ: Vejen til Alberta af Brian Dan Christensen

Den perfekte symbiose af kærlighed, mystik og krimi

Da Raphaël ikke vil lade Annas fortid forblive i fortiden, sætter han gang i en lavine af hændelser, som ændrer hans liv totalt – og som læser får man lov til at følge med på første række. I takt med at han kommer ind til kernen af Annas fortid, får man flere og flere spørgsmål, som efterlader én hungrende efter mere information - for hvad kan Anna have gjort, der var så slemt?

Guillaume Musso har atter formået at skabe en historie, som ikke kun holder læseren på kanten af stolen, men som også får én til at indse, at tingene ikke altid er, som de lige ser ud. Sandheden er som et puslespil, hvor alle brikkerne skal på plads, før man kan se hele billedet.

Bogen er skrevet i et let læseligt sprog, der gør binge-læsning til en fornøjelse. Og er man en habil læser, kommer man hurtigt igennem den. Det lette sprog kommer dog ikke på bekostning af kvaliteten, da Musso med forskellige nuancer formår at skabe en historie, som er den perfekte kombination af kærlighed, mystik og krimi. For nok er det en historie om en forsvunden kvinde og hendes mørke fortid, men det er også en historie om en mand, der leder efter sit livs kærlighed – og som vil gøre alt for, at hun atter kommer tilbage i hans favn.

LÆS OGSÅ: Primtal 

Senest ændret Mandag, 17 september 2018 11:50

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.