Gode diabetesopskrifter

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Diabetesmad kan være både sjovt og sundt. Diabetesmad kan være både sjovt og sundt. Foto: Politikens Forlag.

DIABETES OG SUNDHED: Lider du af diabetes eller vil du bare gerne leve sundt, så er her en kogebog med et hav af gode opskrifter. Appetit på Livet - Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter fra Politikens Forlag.

Mange har måske den opfattelse at diabetesmad er kedelig – men det behøver den bestemt ikke at være. I bogen er der samlet mange gode opskrifter på lækkert mad, og man er ikke gået på kompromis med den gode smag.

Lav dine kostvaner om

Det kræver meget at ændre sine kostvaner, men en ting er sikkert. For at det kan lykkes, er det vigtigt, at den sunde mad er lækker. Foruden salater og hovedretter indeholder bogen også opskrifter på kager og desserter.

bog-appetit-paa-livetDer er blandt andet en skøn opskrift på chokoladekage med appelsin, nødder og sød skyr. Skal du have en dessert, er der også mulighed for det – prøv en banansoufflé! Selv brødet til maden kan du finde opskrifter på i bogen. Der er under hver opskrift angivet energiindhold.

Første del af bogen er skrevet af Birgit Schelde, der er klinisk diætist på Århus Universitetshospital. Hun beskriver hvordan du lever med diabetes og hvordan du nemt ændrer sine kostvaner i dagligdagen. Tilmed har hun også været med ind over opskrifterne, så der er garanti for, at det kan spises af diabetikere.

Senest ændret Torsdag, 21 marts 2019 11:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.