Saucer, dip og dressinger

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Til de gode retter skal der lækkert tilbehør. Til de gode retter skal der lækkert tilbehør. Foto: Forlaget Turbine.

GOD MAD: Til lækker mad hører naturligvis også en god sauce, en lækker dip og en skøn dressing. Til det nødvendige tilbehør kan man nu få masser af inspiration i bogen "1000 saucer, dips og dressinger".

Blandt de mange gode opskrifter er der naturligvis også dejlige og velkendte klassikere som bearnaisesauce og thousandisland dressing.

Men også helt ny bekendtskaber som den specielle safranflødesauce med ingefær, dressing med skimmelost og bacon, for at nævne nogle få.

Flotte billeder af maden

Bogen indeholder også opskrifter, der passer perfekt til desserten. Man kan således finde al den inspiration og vejledning, der skal til, for at dupere kræsne gæster eller bare ens egen familie.

dressing-dip-mad-sauceOpskrifter alene gør det ikke. Gode billeder siger det bedre end 1000 ord og også her er "1000 saucer, dips og dressinger" godt med.

Opskriftsbogen er derfor et godt redskab for såvel nybegynderen, der vil lave noget mere spændende en pasta med ketchup, og den gode kok, der vil hæve niveauet endnu mere.

Forfatterinden Nadia Arumugam er født i Malaysia, vokset op i England og bor nu i New York, hvor hun er fast madskribent på Forbes. Man kan således godt tale om en bog skrevet af en verdensborger. Hun har desuden en master i engelsk litteratur og journalistik og har desuden gået på Leith's School og Food and Wine i London.

Bogen udkommer i dag den 2. oktober 2015.

Senest ændret Fredag, 02 oktober 2015 13:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.