Blandt de mange gode opskrifter er der naturligvis også dejlige og velkendte klassikere som bearnaisesauce og thousandisland dressing.
Men også helt ny bekendtskaber som den specielle safranflødesauce med ingefær, dressing med skimmelost og bacon, for at nævne nogle få.
Flotte billeder af maden
Bogen indeholder også opskrifter, der passer perfekt til desserten. Man kan således finde al den inspiration og vejledning, der skal til, for at dupere kræsne gæster eller bare ens egen familie.
Opskrifter alene gør det ikke. Gode billeder siger det bedre end 1000 ord og også her er "1000 saucer, dips og dressinger" godt med.
Opskriftsbogen er derfor et godt redskab for såvel nybegynderen, der vil lave noget mere spændende en pasta med ketchup, og den gode kok, der vil hæve niveauet endnu mere.
Forfatterinden Nadia Arumugam er født i Malaysia, vokset op i England og bor nu i New York, hvor hun er fast madskribent på Forbes. Man kan således godt tale om en bog skrevet af en verdensborger. Hun har desuden en master i engelsk litteratur og journalistik og har desuden gået på Leith's School og Food and Wine i London.
Bogen udkommer i dag den 2. oktober 2015.