Sjov dagbog om jul og julerier

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Julediller og andre sjove ting hører julen til. Julediller og andre sjove ting hører julen til. Foto: Forlaget Turbine.

JUL: Bloggeren Jeanette Verconica Hindberg har udvidet og lavet en opdateret udgivelse af hendes dagbog om julen. Det handler om jul og er en oplagt julekalender til folk, som måske har et lidt anstrengt forhold til højtiden.

Dagbogens titel er "Trænger til risalamande og adventsdiller – en underskudsramt jul", hvilket jo i sig selv er en titel, der tiltrækker en vis portion opmærksomhed.

LÆS OGSÅ:  Rester er god mad

Diller til jul

Hendes to første dagbøger "PS. Trænger til flødeskum (og diller) og "PPS. Rend mig i skyr og skuffejern", fik kultstatus og skaffede hende en trofast fanskare.

Nu er hun så klar med sin tredje selvbiografiske serie, og det er hendes femte udgivelse, idet hun tidligere skrev under navnet Bitterfissen.

Julens hygge eller uhygge

I bogen fortæller hun om, at mange oplever skuffelser, frustrationer og underskud maser sig på i december – måneden, hvor vi alle signalerer overskud og store smil på det ydre, men skriger indvendigt.

"PS. Trænger til risalamande (og adventsdiller)" er en ekstraordinær juleudgivelse.

juledagbog-julerier-adventsdillerDistance til julen

Den er skrevet på opfordring af de tusindvis af læsere, der i december 2015 fulgte Hindbergs julekalender om hendes mange skøre, sjove og sexede (og pinlige!) udfordringer op til den 24. december.

Den nye bog vil formentlig henrykke både gamle og nye fans og kan læses uafhængig af Jeanett Veronica Hindbergs andre dagbøger.

Det er en oplagte julekalender til folk med selvironi, humor og et anstrengt forhold til december. Eller bare med trang til at holde en ironisk distance til alt det hyggelige og pussenussede ved december. Bogen er udgivet af forlaget Turbine.

Senest ændret Lørdag, 19 november 2016 09:55

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.