Det Gyldne Håb

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det Gyldne Håb handler om det, der er allervigtigst. Det Gyldne Håb handler om det, der er allervigtigst. Foto: Charlotte Mandrup.

BOG TIL FERIEN: Vi bliver født med et gyldent håb, som vi ikke må miste ligesom i Gasolin sangen.

Børnebogen Det Gyldne Håb handler i høj grad også om kampen for at bevare håbet. Ja, faktisk forsvinder det helt – og det er ved at ødelægge lykken og livet i Det Milde Land.
Her bor helten Rune Ridderspore, der sammen med sin allerbedste veninde Signe Månestråle og hendes søde ulvehund skal gennem store eventyr og mange forhindringer for at få håbet tilbage til Det Milde Land.

Børnene er nødt til at finde håbet, inden alt er tabt, og det hele er for sent. Deres modstandere er både onde og uden skrupler, og så er der farlige kræfter på spil.

Ikke til at stoppe
Thea på ti år fortæller om sine oplevelser med bogen:

- Det Gyldne Håb er en rigtig god bog, fordi når man læser den allerførste side, så kan man slet ikke få stoppet igen. Det er rigtigt godt, at personerne er beskrevet med, hvordan de ser ud. Det, der gør historien super spændende, er, at det gyldne håb forsvinder, og det med Den Røde Greve han har noget hemmeligt på øverste etage. Jeg håber virkelig der kommer en Det Gyldne Håb 2.

Det Gyldne Håb er forfatterinden Charlotte Mandrups første børnebog. Men hun er allerede nu ved at skrive en efterfølger, så Thea og de andre læsere har noget at glæde sig til.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.