Sanddrømmeren

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Super bog til piger i alderen 12-15 år. Super bog til piger i alderen 12-15 år. Foto: Turbine.

FANTASY: "Fréa var nu paralyseret af angst. Hun kunne ikke bevæge sig fremad, men heller ikke flygte. Hun stod i sneen som en stenstøtte. Kunne ikke skrige, men ville ønske, hun kunne.
I det øjeblik havde hun intet håb for fremtiden."

Det betyder ikke noget, at Fréas drømme tit bliver til virkelighed, siger hendes mor, men da en jætte bryder ind om natten og angriber dem, må moren indrømme, at de ikke er som andre mennesker. Langt fra. Fréa er en valkyrie, og vølven har spået, at Fréa skal blive den mægtigste sanddrømmer nogensinde — en valkyrie, der kan se fremtiden i sine drømme.

Fréa må tage til Asgård for at blive oplært som valkyrie og bo blandt de gamle, nordiske guder. Her begynder en uventet rejse, hvor hun knytter stærke venskaber og oplever en spirende kærlighed.
Men uhyggelige drømme om is, blod og en brændende himmel hjemsøger Fréa. Er det en sanddrøm? Og kan hun forhindre det i at ske?

Bogen byder på en blanding af kærlighed og spænding i et fantasy-univers med et nordisk twist. Sanddrømmeren rammer derfor perfekt i gruppen af iger på 12-15 år - det er fantasy tilsat nordisk mytologi - og det er godt skrevet!

Forfatteren Sidsel Katrine Slej har en kandidatgrad i historie og multimedier. Sanddrømmeren er hendes debut, men forhåbentlig ikke den sidste.

Bogen udkom den 13. august 2013 på forlaget Turbine, ISBN: 978-87-7141-234-5.

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:39

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.