×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

En gave for livet

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

LILLE NY: Babyens dejligste smil... Forældre fastholder lykken i billeder, når et lille barn kommer til verden, blegner alt andet.

Datoen for babyens fødsel forandrer ikke blot hele ens liv – det ændrer også ens fotograferings-adfærd. Babyens sødeste smil, yndlingsbamsen og de første forsøg på at kravle – alt bliver fastholdt i fotografisk form. Fra at være amatørfotografer forvandles vi til fotoreportere, som forsøger at indfange ethvert ansigtsudtryk og enhver gestus som en knivskarp erindring om vores barn.

Med CEWEs fotokort har nybagte forældre mulighed for at præsentere deres nyfødte vidundere for familie og venner på et foto - forsynet med et par personlige ord. Foldekortene i formaterne Klassik und XL med højglans forædlede ydresider giver hilsnerne et specielt ædelt look. CEWEs fotokort fås i mange forskellige varianter og specielt til begivenheden "Fødsel" findes der utallige flotte designs, som kan anvendes til at fremhæve dit babyfoto. Kortene leveres i sæt af 10 stk. inkl. kuverter.

Når den lille fotomodel først er kommet til verden, så er mulighederne for at blive vist frem næsten ubegrænsede: I en CEWE FOTOBOG, i en fotokalender eller som vægdekoration. Ethvert øjeblik med det yngste familiemedlem er et foto værd.

Læs mere om de mange unikke fotoprodukter på www.onlinefotoservice.dk

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:53
Mere i denne kategori: Digte af Knud Sørensen »

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.