Blodsukker - Michael Moore

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Michal Moore om mad og helbred. Michal Moore om mad og helbred.

SUND KOST: Den internationalt kendte kok Michael Moore har levet med diabetes hele sit liv, og som 45-årig blev han ramt af et alvorligt hjerteanfald.

Han kalder det selv den mest skræmmende oplevelse, han har været udsat for, og det var den oplevelse, som for alvor fik ham i gang med at lave mad, som er sund og holder blodsukkeret stabilt.

Når man lever med diabetes, handler det i bund og grund om at holde blodsukkeret under kontrol, men det betyder ikke, at opskrifter til diabetikere behøver være kedelige, kliniske eller konforme. Det beviser Michael Moore med kogebogen 'Blodsukker', som er spækket med hans yndlingsretter, hans personlige råd til et stabilt blodsukker samt tips til hvordan du balancerer ingredienserne, så du let kan opretholde en sund livsstil.

Opskrifterne er lavet til diabetikere, men de er også lavet til dig, der gerne vil leve sundt og holde dit blodsukker stabilt uden at gå på kompromis med smagen.

Bogen udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof den 11. november.

Om Michael Moore:

Michael Moore har ejet og drevet et utal af toprestauranter i London og Australien og er nu ejer og kok på de ikoniske Summit restaurant og Reuben & Moore i Sydney.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:43

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.