Millionær deler ud

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En lottomillionær fra Odense er gavmild. En lottomillionær fra Odense er gavmild. Foto: Danske Spil.

LOTTO: En lottomillionær fra Odense, der vandt 9,9 millioner kroner i lørdags, vil nu forkæle sine venner og familie. Læger Uden Grænser skal også have en slat, og så skal nabolaget have en fejemaskine.

- Hej. Jeg sidder i bilen på vej til lufthavnen. Jeg skal på jordomrejse, lyder den første melding, da Danske Spil fanger den ene af lørdagens nybagte Lotto-millionærer.

Sammen med konen spiller den heldige vinder fast en 5-ugers LynLotto, og nu skete det: parret vand 9.924.368 kroner. De er fra Odense men vil være anonyme.

Søndag begyndte som en helt almindelig dag for familien. Hunden og manden gik en tur, og da søndagsavisen var kommet op ad formiddagen blev tallene tjekket:

- For fanden, jeg har seks rigtige. Det har jeg aldrig prøvet før. 2.049 kroner, hvad skal jeg bruge alle de penge til, tænkte jeg.

Lidt senere tjekkede han tallene igen.

- Hov, der er jo syv rigtige. Hold da op. Det er mange penge, tænkte jeg.

Da han havde fortalt det til konen, skulle de lige have bekræftet heldet hos Danske Spil. Jo, den var god nok. Mandag begyndte hos forhandleren og herefter gik turen til banken. En travl uge var begyndt.

- Og der stod stadig 9,9 millioner kroner på papiret. Tør man tror på det, griner den glade vinder.

Parret vil nu have lavet lidt forbedringer på huset, og så de give lidt til venner, familie og naboer samt Læger Uden Grænser. Men jordomrejsen var bare en joke. Vinderen var godt nok på vej til lufthaven, men det var i forbindelse flyrejsen var i forbindelse med arbejdet. Selv millionærer har lov til at joke!

Det milliongivende spil er købt hos SuperBest, Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV.

Senest ændret Torsdag, 09 april 2020 02:05

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.