En samlet guide til streamingtjenester i Danmark

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ANMELDELSE: Streaming har bidt sig godt fast i danskerne, og der findes flere streamingtjenester end nogensinde. Med nyhedssitet – Streamania – kan man hurtigt og let navigere rundt i de store mængder titler og sikre at ens overblik hele tiden bevares.

Big Little Lies på HBO Nordic, Stranger Things på Netflix og Outlander på Viaplay. Vi har alle vores yndlingsserier, som vi trofast følger med i. Desværre findes de sjældent hos samme udbyder, og det kan til tider være vanskeligt at holde styr på, hvad der kommer hvor og hvornår. Et nyt gratis nyhedssite har en løsning på dette problem.

Ved at samle film- og serieinformationer fra nogle af de største danske streamingtjenester har streamania.dk skabt en oversigt over de mange film og serier, der på næsten dagligt basis bliver uploadet. I stedet for at besøge flere forskellige udbydere, kan man tjekke Streamanias hjemmeside og få et samlet overblik over den nyeste underholdning. Det er samtidig muligt at undersøge, hvad der vil blive tilføjet i den nærmeste fremtid, hvorfor det at planlægge sin næste bingewatch-session bliver let som en leg.

Gem dine favoritter

Streamania er yderst brugervenlig, og man behøver ikke at gøre andet end at besøge hjemmesiden for at få adgang til de mange informationer. En fin detalje ved hjemmesiden er især, at man har mulighed for at skabe sin egen watchlist ved at gemme titler. Det at genfinde en bestemt film eller serie på et senere tidspunkt bliver herved mere overskueligt, da watchlisten vil være tilgængelig til senere brug. Vil man have adgang til sin liste på alle sine enheder – computer, smartphone, tablet mv., kan man med fordel oprette en gratis konto. Uden konto har man adgang til sin watchlist indtil ens browser eller man selv sletter cookies.

OBS – Som en standard indstilling får man adgang til alle streaming-nyheder på en gang, når man besøger hjemmesiden. Men da man sjældent har en konto hos mere end 1-3 udbydere, kan det være en god idé at indsnævre søgningen til ens abonnementstjenester. På den måde får man kun film- og serienyheder, man har adgang til og kan derved undgå slemme skuffelser.

Senest ændret Mandag, 20 november 2017 20:01

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.