Udrensning af kroppen inden foråret

Udgivet i Sundhed
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Gør noget godt for din krop og tag hul på et nyt og frisk år. Gør noget godt for din krop og tag hul på et nyt og frisk år.

HELSE: Mange af os kan godt lide at sætte os nogle mål for det nye år, og målene kan være vidt forskellige. Det kan være alt fra at bruge mindre penge, besøge nogle, man ikke har besøgt længe, være mere for børnene – eller slet og ret leve sundere – måske rense kroppen for affaldsstoffer – en såkaldt detox eller udrensning. Det er nu du skal i gang.

Når vi tager hul på et helt nyt og friskt år, så kan det være anledningen til at ændre stil – altså livsstil. Mange har i hvert fald prøvet at lave et nytårsforsæt, og langtfra alle bryder deres løfter til sig selv. 

Kure – hvor fokus er på en udrensningskur eller det nogle kalder detoxkur – er der en del, der kaster sig ud i her i foråret, og hvorfor ikke? Man vil jo gerne gøre noget godt for sin krop.

Mange slags detox

Der findes mange måder at nå målet på, når det gælder en udrensning af tarmen. Mange bruger fastekure, drikker udrensende te, andre sætter gang i kroppens eget renseanlæg og benytter kosttilskud som Equitox fra Herba Nordic eller andre, mens nogle hælder til, at man skal drikke masser af væske.Uanset, hvilken vej man vælger, så er opmærksomhed på sin krops velbefindende en god ide, for på den måde at tage skavanker i opløbet.

Skeptikere stiller spørgsmål ved, om man har behov for udrensning af affaldsstoffer, men der er ingen tvivl om, at det moderne menneske udsætter sin krop for mange skadelige påvirkninger som luftforurening, forurening gennem fødevarernes tilsætningsstoffer, fastfood, landbrugets og haveejernes sprøjtegifte og tungmetaller.

Udrensning med kosttilskud

Equitox fra Herba Nordic er et kosttilskud, der har til formål at sætte gang i udrensningen af kroppen og et af de få, der har veganermærket. Det kan således indtages af veganere og vegetarer også.

Kosttilskuddet består af kvan, agerpadderok, mælkebøtte og lind. De forskellige urter har hver deres styrke og eksempelvis agerpadderok støtter nyrernes udskillelsesfunktion og bidrager desuden til kroppens mineralbalance.

Den af mange forhadte mælkebøtte, som vi finder overalt i vores nordiske natur, burde ligeledes være elsket og skattet af os alle. Den bidrager nemlig til en normal mavefunktion og til en normal funktion i leveren. Efter julefrokosterne og nytårsfestlighederne er det måske ikke så tosset at have fokus på udrensning af lever. En sund livsstil vil dog altid være fundamentet for et godt liv og dertil hører sund kost, motion og en god social base.

Senest ændret Tirsdag, 24 juli 2018 14:29

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.