Hvem spiller på NorthSide? Få svaret her

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu kan du finde ud af, hvornår Major Lazer, New Order, Tame Impala, Bon Iver og alle de andre fantastiske navne spiller på NorthSide.

Programmet til NorthSide 2019 bugner med internationale topnavne og store danske stjerner, der alle samles i Ådalen første weekend i juni for at underholde 35.000 gæster til tiende udgave af den aarhusianske festival.

Spilledagene for de forskellige bands og solister er blevet meldt ud løbende, og nu er spilleplanen også klar. Dermed kan publikum begynde at planlægge deres dage, og forventningen til de tre fantastiske festivaldage kan få et ekstra nyk opad.

Amerikanske Hop Along har fået æren af at åbne ballet, men de får hurtigt følgeskab af syrede Pond og intense Tove Lo. Derefter følger en heftig dag med koncerter fra funky Phlake, grunge-legenderne Alice in Chains og Foals, inden festen stikker helt af sammen med gendannede The Streets, sensationelle Khalid og psykedeliske Tame Impala.

Fredag åbner Alice Merton og Jada festivalen med deres bud på moderne pop med bid, hvorefter navne som Lydmor, Idles, Saveus og Benal sammensætter en stærk dag på Red Stage. På de store scener kan man se frem til at se Gnags samle alle i fællessang, inden Nas giver en benhård lektion i klassisk hiphop. Derefter følger koncerter med L.O.C. og Migos, inden indie-legenderne fra New Order spiller deres første koncert i Aarhus i 32 år. Til sidst kommer der shows med festgaranti fra Oscar-vinderen Mark Ronson og den millionsælgende reggaeton-hitmaskine Major Lazer som sikrer, at NorthSide-gæsterne bliver sendt hjem med trætte danseben og et smil på læben.

Der er noget helt særligt i vente til lørdagens første koncert på NorthSide 2019. Her vil Jonah Blacksmith præsentere en filmkoncert, hvor gæsterne får historier fra bandets hjemstavn understøttet af både flotte billeder og fantastisk musik. Til næste koncert kommer de sjove historier fra Bryggen og leveres af Bikstok, inden turen går til Barselona. Eftermiddagen og den tidlige aften skal tilbringes i selskab med først First Aid Kit og så Peter Sommer & Tiggerne, der medbringer musikken fra en af sidste års bedste plader, inden Keane og The Minds of 99 fyrer en nærmest uoverskuelig mængde hits af. Festivalens sidste dag rundes af med en fortryllende og smuk koncert fra Bon Iver, der gennem hele NorthSides historie har været blandt de mest ønskede navne, inden Suspekt lukker af med landets mest hæsblæsende og provokerende show.

Spilleplanen kan ses på NorthSide.dk, og inden længe vil den også blive gjort tilgængelig i den officielle NorthSide-app. Der vil desuden også snart komme nyt om Sideshow, Kolonihaven og den 100% økologiske madplakat, der sammen med et stærkt musikprogram sikrer, at NorthSide endnu engang bliver en fremragende oplevelse.

NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.- 8. juni.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.