Dinner Cruise

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Dinner Cruise er en god måde at opleve København. Dinner Cruise er en god måde at opleve København. Foto: Stromma.dk

KØBENHAVN: Danmarks dejlige hovedstad har et stort udvalg i gode restauranter – mange tæt ved kanalerne. Kombinationen af en skøn sejltur i det aftensolen og det smukke sollys ligger derfor ligefor.

Det er da også tanken bag Dinner Cruise, der med 10 afgange indtil oktober giver turister og alle andre mulighed for at indtage maden til vandets klukken og den skiftende udsigt. Bag initiativet står Cofoco, der er et driftigt, dygtigt og ungt konsortium af restauranter, der vil tilbyde noget helt særligt.

København er i forvejen ved at sætte sig godt tilrette på det internationale menukort, og Cofoco kan ses i den sammenhæng.

Menuen vil blandt andet bestå af lakserillette med frisé salat, grillede grøntsager og romanesco, perlebygsalat med kylling, bønnesalat med løg og vinagrette, Vesterhavsost med vanilje/tomat marmelade og sprødt og der sluttes af med en Tiramisu til dessert og kop kaffe/the med petite fours.

Initiativtagerne har også allerede sat pris på hele herligheden - 499 kroner. Og så inkluderer menuen en flaske vin eller to øl på den to timers sejltur. Hver afgang får plads til 66 gæster, og bord kan bestilles på www.stromma.dk.

Senest ændret Fredag, 23 maj 2014 07:34
Mere i denne kategori: « Sund festival God mad »

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.