NorthSide ikke til Kbh.

Udgivet i Musik
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
NorthSide musikfestivalen kommer ikke til København. NorthSide musikfestivalen kommer ikke til København. Foto: Thorsten Iversen

MUSIK: Forskellige danske medier har været ude med rygter om, at musikbegivenheden NorthSide er på vej til København. Det passer ikke.

I juni blev NorthSide afviklet i Aarhus for femte gang. Arrangementet var udsolgt og blev besøgt af 35.000 gæster. Successen har meført spekulationer om ændringer og uvidelser og knopskydning i Københavne.

Senest har BT den 16. juli været ude med rygter uden hold i virkeligheden.

- Vi har kæmpe opbakning af det lokale miljø i Aarhus, og det har taget år at nå dertil, hvor NorthSide er i dag. Vi er slet ikke i mål endnu med NorthSide, og alle folkene i vores organisation vil de næste måneder være 100 procent fokuserede på at få evalueret årets oplevelser og erfaringer på godt og ondt, udtaler arrangør Brian Nielsen.

Næste NorthSide-festival finder sted i Aarhus i dagene 12.-14. juni 2015. Arrangørerne regner med, at salget af billetter til NorthSide 2015 begynder i løbet af efteråret. Næste års musiknavne skulle efter planen også ligge klar inden jul.

Senest ændret Lørdag, 02 august 2014 04:11

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.