Kultur og underholdning

Sponsoreret indhold Det er over otte måneder siden, Mette Frederiksen for første gang gik på talerstolen med corona-restriktioner. På daværende tidspunkt anede man ikke, hvor længe situationen skulle stå på. Der er vidst ikke så meget tvivl længere, corona kommer til at påvirke vores liv en god rum tid endnu.…
Med hjælp fra regeringens sommerpakke kan koncertrækken "Sommer i Haveselskabet" nu tilbyde 50 procent rabat på alle billetter til deres sommerkoncerter. Billetsalget til halv pris går i gang kl 10.00 i dag.
Den islandske musikfestival, Iceland Airwaves, har forladt teenageårene. Dette fejres med masser af spændende navne - heriblandt danske Scarlet Pleasure og AV AV AV.
MUSIK OG LØB: For at undgå datosammenfald med musikarrangementet NorthSide i 2015 bliver Aarhus City Halvmarathon afviklet på en ny dato søndag den 21. juni 2015.
MUSIK: Forskellige danske medier har været ude med rygter om, at musikbegivenheden NorthSide er på vej til København. Det passer ikke.
MUSIK: Lige nu hamrer musikfestivalerne gennem Danmark og støjniveauet kan nærmest mærkes i maven, der lystigt fyldes op med fadøl.
ROSKILDE: I Roskilde varmer spillestedet The Big Bang op til årets festival med kanon coverbands til koncerten Roskilde Warm-Up lørdag den 7. juni.
TALENT: Den 16-årige Julie Bjerre, som vandt talentshowet mentor sidste år udsender sin første single den 26. maj. Julie har brugt en masse tid på "Zero", men det har været alle anstrengelser værd.
ØRENLYD: Den 11.-13. og 18.-20. april får Californiens bohemeentusiaster, hipsters, Hollywoodstjerner og musikelskere forkælet øregangene i den californiske ørken.
POPULÆR: Lis Sørensen har tag i sit publikum, og allerede nu må DR Koncerthuset melde udsolgt til hendes koncert den 16. marts.